/i/Tespit

  1. 1.
    +38 -18
    Apple: işletim sisteminin kalitesi sebebiyle kullanan teknoloji bilgisi üst düzey olan kardeşlerim ve vardır. Tek derdi instagram Twitter Snapchat olup ta iPhone 6S Plus kullanan yobaz kızlarda. Teknolojik bilgisi üst düzey olanlar Apple üzerinden telefonlarına AR-GE çalışması da yapar, Jailbreak vs. Yobaz kızları zaten biliyorsunuz.

    Samsung: Android kullanmak isteyip te düzgün arayüz isteyen kardeşlerim kullanır. Hayatında her zaman kolaylık isteyen kişilerdir bunlar, telefonunu rootlayan kesim de AR-GE çalışması yapar telefon üzerinde. Samsung kullanan insanlar genelde cana yakın olurlar. Kullanan kızlar genellikle kezbandır Ama Hiç biri iPhone 6S Plus kullanan kız kadar itici olamaz.

    LG: Android'i iyi bilen kardeşlerim çok sever. G2 G3 kullanıp ta fazlasını istemeyen kardeşlerim candır. LG kullanan kızlar da Samsung kullananlar gibi iyidir.

    Nokia (Microsoft): Kullananları çok severim adam gibi adamlardır. Güzel telefon Windows 10 ile stabildir kullananların kızı da erkeği de candır.

    Sony: LG için söylediklerimi söyleyebilirim, Z1 Z2 iyidir ihtiyacı olmadığı halde üst model kullanan görmemiş insandır.

    Asus ve GM : Telefona verecek fazla parası olmayan veya vermek istemeyen kardeşlerim çok sever. Şarj konusunda sıkıntılı telefonlar bu telefonları alanlar sıkıntı yaşarsa dayanamaz ve er ya da geç Samsung veya LG alır, ya da iPhone'ye geçer. Kullanan insanları severim mantıklı düşünüp güzel analiz yaparlar.

    HTC: Müzik zevki iyi olanlar kullanır. Üni öğrencilerinin elinde çok fazla bulunur. Kızından da erkeğinden de bir zarar gelmez.

    Not: Telefon konusunda iyi denilebilecek bilgiye sahibim sorularınız varsa özel mesaj ile sorarsanız cevaplarım
    ···
   tümünü göster