/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -2
    Ayakkabılarım çalındı beyler.

    Normalde cumaya gitmem bugün kadir gecesi olduğu aynı zamanda da cuma olduğu için cumaya gitmekle gitmemek arasında kararsızdım.

    Birden gitmeye karar verdim(gitmemde saçma bir olay etkili oldu tesadüf de diyemedim, istek olursa onu da anlatırım.). Neyse 90 liraya aldığım kırmızı hummel marka ayakkabılarımı giydim camiye yürüyorum yürürken düşünüyorum şimdi ayakkabıları nereye koyucam nerde namaz kılıcam falan, tam o kaygılar ile caminin kapısından içeri girecekken avluda bi abi halı getirdi bende bunu görünce hiç üst katlara falan çıkmiyim dedim dışarda kılayım namazı.

    Halının üstüne geçtim ayakkabılarımı da hemen yanıma koydum mermere. Sonra halıyı getiren abi geldi o da ayakkabılarını benim ayakkabılarımın yanına koydu.

    Sünneti kıldık hutbeden sonra farza kalktık hoca başladı tabii biz de. 2. rekata kıyamdaykene hiç tanımadığım bir çocuk benim ayakkabıları aldı gitti amk, namazı bozup peşinden gitsem mi diye düşünürken gitmedim dondum kaldım amk. Namaz bitiyodu son oturuştaydık normalde ettehüyati duası okumam lazım okumadım düşünmeye başladım napıcam falan eve terliklemi gitcem sonra adamın selam verirken gözüm adamın ayakkabılarına takıldı benimkinden kaliteliydi siyah adidastı yeni gibiydi hemen sol tarafa hocayı beklemeden selam verdim adamın ayakkabılarını giyip hızla eve doğru koştum. %100 gerçek beyler ayaklarım 45 numara olduğu için çaldığım ayakkabılar biraz bol geliyor ama idare edicem artık dıbına koyim ayakkabısız kalıyordum az daha.
    ···
   tümünü göster