/i/Devlet

  1. 1.
    +37 -12
    Evet beyler bugün de malum ırkın malum davası yüzünden 8 askerimiz şehit oldu. Bugüne dek toplamda 500'den fazla. Dile demesi kolay ama bi düşünün bakalım abinizin kardeşiniz arkadaşınızın şehit haberini alıyorsunuz.

    Ama ne yazık ki halen aramızda türk kürt kardeştir diyip "Yha onlar ermeni bi defa tm mı s. s." diyen gerizekalılar var. Ulan dıbınakoduğumun salağı aç bak bakalım hdp doğundan yüzde kaç oy almış? Onu geçtim aç bak bakalım kardeşim dediğin kürt kaçak elektrik kullanarak seni ne kadar zarara uğratmış. Ve en önemlisi yaşanan bu son gelişmelerde Cizre, sur, lice gibi pkk'lı huur çocuklarının sayısının bol olduğu yerler resmen yerle bir oldu. Bunun için malum hükümetimiz şehirlerin yeniden inşasına başlayacağını söylüyor. bunların masrafı gene senin benim cebinden çıkacak! ve üstelik ekonomik krizin olduğu zamanlarda !
    dıbınakoduklarımının yengesini gibmek için abisinin evinin etrafına hendek kazan vatan haini huur çocukların şehirleri için biz para ödeyeceğiz.

    uzun lafın kısası bu amınkoduklarımından tek kurtuluş yolu beyler ülkeyi bölüp sınırlara crysis'deki sınır koruyuculardan yerşleştirip gibtir etmek. idda ediyorum 15 yıl sonra ekonomi tavan edecek hatta uzaya bile çıkabileceğiz.
    ···
   tümünü göster