/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    daha öncede yazdım ama başlık dikkat çekmediğinden herhalde rağbet görmedi. panpalarım olay nedir, 3 5 türk toplanmış türk mitolojisine dayalı anime yapıyorlar hemde ücretsiz olayı ney destek istiyorlar yotupda, bu animasyon bizim mitolojimizi içerdiği için destek atarak gündeme oturmatlı yutup tıklaması ile adamlara para kazandırmalı gibimsnic ecnebi aniamsyonları gerid ekalmalı diye düşünüyorum vatanını seven tüm huurlarıi binleri ileri derece ılıkları ateist reyyizleri cemaatci reyyizleri akpartili reyyizleri bu oluşuna destek olmaya davet ediyorum ne olursak olalım bu vatanın evladıyız lan. türküz sonuçta.

    4 dakika 26 saniyenizi ayırarak destek olabiliriz. destek olmanın farklı yollarını bulacak zeki panpalarımızında izledikten sonra kafası çalışacaktır.
    ( https://youtu.be/OIOz5ZnFpIg )

    not: ekşici gibi yazıyorum ama vatan millete hayırlı iş yaptığımızı düşübnerekten zütüm fena kalktı panpalar. ve bu oluşumla bir gram bile alakam yok lan. sadece destek olmamız gerektiğini düşünüyorum bizim mitolojimizin neyi ekgib amk.
    ···
   tümünü göster