/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +430 -21
    gibeceksin.

    Beyler şimdiden bu saatte gelip derdimi okuduğunuz için sağolun.

    Evet beyler başlıyorum. Beyler kardeşim 18 yaşında. Sizin anlıyacağınız lise bu sene bitti. Hep polis olmak istiyordu beyler. işte başvurduk. PMYO mülakatlarına girdi. Bize girmeden dediler amk o işte çok torpil dönüyor diye. Zaten dönse bile bizimkiler torpil için birine bişey söylemezdi amk. O kadar kişinin hakkına girilmez diye. Zaten istesekde yaptıramazdık amk. Babam garibanın teki kimseyi tanımıyorki.

    Her neyse beyler kardeşim 186 cm boyunda 80 kilo böyle tam polis olucak tipte biri. Bilirsiniz mülakatda parkur ve sözlü mülakat var. Bu parkuru 40 saniyede bitirmiş. 45 den aşağısına tam puan veriyorlar. Buda haliyle tam puan almış. Beyler sözlü mülakatdada geçen diyaloğu yazıyorum: A: adam K: kardeşim

    A: nerelisin
    K: Ardahan
    A: Ardahanda yılın bi bölümünde Atatürk ün gölgesi dağa yansıyormuş sence böyle bişey var mı?( beyler var amk netden bakın)
    K: Ardahana hiç gitmedim ama internetden baktım böyle bişey var gibi gözüküyor
    A: peki bunda ilahi bir güç aramalı mıyız?
    K: Benim din bilgim o kadarına el vermez
    A: Atatürk e beton Mustafa diyolarmış. Ne diyon bu konu hakkında
    K: Atatürk Ülkemizde Cumhur başkanlığı yapmış birisi. Ben ona saygı duymak zorundayım.
    A: Aferin oğlum. Çıkabilirsin.

    beyler konuşma aynen böyle. Bu konuşmaya tam puan vermesi lazımdı amk. işte torpil devreye girince ne yaparsan yap bakmıyorlar. Her ne gibimse. Sonuçlar bugün açıklandı beyler. Çocuk sıralamaya girememiş. La o kadar istiyodu ki. Kahroldu resmen. iftar yapmadı Sahur da yapmadı amk. Yarın nasıl oruç tutucak onu düşünüyorum şimdi. Beyler yazıktır günahtır amk. LYS yide giblemedi zaten polis olcam diye. Hiçbiyeri kazanamadı. bi senesi çöpe gitti resmen.

    Bu kadardı beyler sağolun okuduğunuz için
    ···
   tümünü göster