/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +146 -5
    -ADRiANO LEiTE RiBERiO-
    Bu mübarek adamı tanımayan yoktur heralde. Sol ayağıyla attığı füzeleriyle bilinen biriydi. Pes 5 ve 6 da ortalığın dıbına bile koyabileceğiniz oyunculardan biriydi ama 2007 den sonra biraz düşüş yaşadı ardından babasının ölmesiyle yıkılan ve kendini alkole veren bu yeetenek uçtu gitti aramızdan...

    Alın bu son Hali: http://d.hab erciniz.biz/other/adrianonun-durumu-kritik-intihar-edebilir-SPX-334650-01.jpg

    -OBAFEMi MARTiNS-
    Eski pesleri bilen bilir bu pekekent roket gibiydi amk. zütünde nitro takılmışçasına uçardı ama sonradan arabasının taranması ve avrupadaki formsuzluğu onu bitirmiştir.

    -ViCENTE RODRiGUEZ-
    Yine eskilerin efsanesidir. Valenciadayken champions league finalinda Patrick kluıvert e atıgı paslarla gönüllerimize kazınmıştı..
    Attığı çalımlarda dehşetti ama gel gör ki adam sakatlıklar yüzünden yitti gitti...

    -DAViD ViLLA SANCHEZ-
    Bu zatı bilmeyen yoktur. Valenciada parladaı barçaya geldi ama o kahrolasıca Al Sadd ile yaptığı maçda ayağını topa uzatırken ters hareketle ayağını kırdı. Hala üzülürüm lan bu herifin gitmesine...
    Alın pozisyonda bu: https://www.youtube.com/watch?v=-Oyuj4U-lxc

    -RONALDiNHO-
    Bir çoğumuzun idolü olan bu zat-ı muhterem çalımları, frikikleri,pasları kısacası her şeyiyle bir stardı lakin bencil olması, pep'in gözüne (afedersiniz zütüne) battı bu yüzden yitip gitti bu yıldızda.

    -ViKASH DHORASOO-
    Sizi bilmem ama bu adamda benim için baya iyi topçu olmaya aday adamlardandı. Sadece aşırı deecede talihsizdi, kendi milli takında taraftarları tarafından yuhalandığı halde taraftarlara sövmemiş altın yüreklide bir adamdı. Ne kadar çabalasada yedeklikten ve yedek lakabından kurtulamıyordu.. Zaten son olarak psg'den kovulmasıyla livornoya gidip ve yine tek maç oynamadan futbolu bırakmıştır..

    -FLORENT SiNAMA-PONGOLLE-
    Bu adamda zamanında liverpoolda sürati ve tekniğiyle çoğu kişi tarafından "Yıldız olurlan bu" dedirtmiş ama sonradan büyük bir düşüş yaşamış ve şu an boşda...

    -DJiBRiL CiSSE-
    Bu adam bir efsaneydi sakatlıklar onu bizden almasaydı eminim ki Dünya'nın sayılı sanrtroforlardan biri olucak adamdı ama olmadı lan işte.
    alın buda onu bitiren sakatlığı: http://2.bp.blogspot.com/...WPNvziGYc/s1600/cisse.jpg

    -KAKA LEiTE-
    Milanla tanıdığımız orta saha oyuncusuydu . ilerleyen zamanda yıldızlaşdı ve reale gitti..
    işte ne olduysa orda oldu . Gül gibi adam heba oldu gitti o o.ç teknik direktörleri ve sakatlıkları yüzünden..

    -SANTiAGO SOLARi-
    Bu adam manken gibiydi amk. Yakışıklı yetenekli dört dörtlük adamdı ama geçirdiği sakatlıklar , teknik direktörlerin onu yedek bırakması kariyerini mahvetmiştir.

    -muhafazid DEMiRCi-
    Bu genc kardeşimiz bjk'nın altyapısında parladı. Okulundaki öğretmeninden antrenörün kadar herkes baya iyi yerlere geleceğine emindi lakin gece hayatı onu bitirdi.

    -RADAMEL FALCAO-
    Bu zat Portoda uçmuş, madrıdde coşmuş ama sonrasında yerin dibine göçmüş yıldızlardandır. Bir kaç sene öncesine kadar dünyada aktif oynayan sanrtroforlardan sıralama yapsak ilk 5 e girerdi ama şu an geçirdiği sakatlıklar ve madrıdden ayrılma kararı onu bitirdi.

    -HULK-
    Bu mübarek ise aşırı sağlam olan ve gönül rahatlığıyla ayı diyebileceğimiz tıpten futbolcuydu ama son dakıkada Portoda zenıte geçmesiyle futbol hayatı neredeyse bitti.

    -ALEXANDRE PATO-
    Bu zat da gençliğinde hızlı bir yükseliş yaşamış öyle ki bir anda Milana kadar çıkmış hatta onu shevcenko'nun varisi gözüyle bakılmaktaydı nitekim bunu başlarda verdi ama sonradan sakatlıklar pesını bırakmadı. Ardından corınthıansa gitti orda kendini biraz toparladı ardından chealsea ye transfer oldu. herkesi umutlandırdı "Patoloji geri mi dönüyor" diye başlıklar atıldı lakin istenileni veremeden corınthıansa geri döndü.Şu anki görüntüye ve dönen dedikodulara göre kariyerini bıtırebılırmıs.

    -FERNANDO GAGO-
    Bu zat reale çoook büyük umutlarla alındı ama formsuz olması yüzünden avrupada kalamadı ve bocaya geri dödü. Gago ban göre ortalama topçuydu nasıl bu kadar şişirdiler bende bilemiyorum...

    -GiOVANNi DOS SANTOS-
    Bu adamı herkes yeni Ronaldinho diye görüyordu , aslında kötüde oynamıyordu ama sonradan düşmeleri oldu. yakın tarihde villareal de top koşturduktan sonra amerika ligine gitti.

    -ROMAN RIQUELME-
    Bu adam Gerçek bir 10 numaraydı ondan sonra gerçekten 10 numara gelmedi. Kariyeri boyunca hak ettiği takımlara bi türlü gidemedi. Formsuz dan çok şanssız bir adamdı.Oyle K o barçaya geldıgıylen Ronaldinho geldiği için başarısı çok görünmüyordu. Bide rıquelme Birazda atarlı biriydi. Öyle ki teknik direktör ve takım arkadaşlarıyla azda olsa sorun yaşamamıştır. En son ve en büyüğü bocayı namağlup şampiyon yapan teknik direktörleri kapışmıştı. 2015 de bocada kariyerine nokta koydu.

    -iLHAN MANSIZ-
    Bu zat da bjk ta yıldızı palamıs. carlosa attığı calımla akıllarımıza kazınmış. Başarıları sayesınde Japonya yolunu tutmuş ama sakatlıklar yüzünden herthaya ordanda ankaragucune gidip Futbol hayatına son vermiştir.

    -DENILSON-
    En acı hikayelerden biridir bu mübarek hikayesi...
    Bu zat Konfederasyon kupasında efsane oynadı. Bu oyunu onun fiyatını öyle yukselttıkı en pahalı oyuncu unvanını kazandı. Çoook yüksek meblaya betısın yolunu tuttu Ama sonucunda o paranın altında ezildi. Karşılığını veremeden yitip gitti yetenek...

    -ROBiNHO-
    Bu zat neymar misali SANTOS da ortalığın dıbına kordu.Yeni Pele gözüyle baktılar ama sakatlıkları onu bitirdi. Şu sıralar ülkesinde diye biliyorum...

    -MICHAEL OWEN-
    Bu zat liverpoolda efsanelesmıs bir santrafordu. Öyle ki ballon dor ü kazandı ama sonraları sakatlıklar geçirerek gencecik yasında bıraktı futbolu..

    -EL HADJi DIOF-
    Bu zat da (zanlımca) 2001 de Senegal ortalığın am koymuştu. Sonradan Liverpoola gitmiş ve bekleneni vermemesi üzerine alt liglere indi ve son olarak malezyada top kosturuyordu..

    -HARRY KEWELL-
    Çoğu Galatasaray taraftarları bana katılmayacak eminim ama harry de maalesef kaybolanlardan. Çok yetenklıydı bu yeteneği onu lıverpoola kadar cıkarsada sakatlıklar onu tabiri caizse mahvetti son oLrak Melbourne heart takımında oynadı ve 1 temmuzda futbolu bıraktığını acıkladı.

    -MILAN BAROS-
    Bu mübarek Gençken muhteşem top oynardı öyle ki bir ara çek Cumhuriyetini korkutucu hale getirmiş adamdı ama sonraları sakatlıklar ve formsuzluğu onu mahvetti Galatasaraya transfer oldu başlarda gayet ıyıdı ama sakatlıkları ve kadroya alınmaması tam anlamıyla futboldan uzaklaştı. Ardından antalyaya sonrada kendi ulkesının Mlada Bolslav takımına gitti halen oynuyor ama onu hatırlayan yok..

    -LUiS GARCIA-
    King Luis lakaplı aslan gibi futbolcuydu bu zat. Barcelona dan çıkmış Athletıc oda unlemıdır ve efsanelestıgı lıverpoola gitmişti. Burada başlarda çok iyiydi taraftarların gönlünü fazlasıyla almıştı ama sakatlıklar onu bırakmadı. Athletıc oya döndü. Ordada tutunamadı ve hızlı çıkışı gibi çok hızlıca bir düşüşü oldu en son UNAM PUMAS adlı bir takımda oynuyordu...

    -ALVARO RECOBA-
    Bu zat tekniği hızı ve duran topdakı ustalıgoyla bizi bizden almıştı. 97 senesinde ıntere büyük umutlarla alındı ve oda bunun karşılığını fazlasıyla verdi Ama sona doğru aşırı derecede sakatlandı kadroya girmemeye başladı ardından Yunanistan ligine ordanda memleketi uruguaya döndü.peslerde attığı makaslama sutlarla kalbimizi çaldı bi kere bence bu ona yeterli...

    -FREDY ADU-
    Bu mübarek eskiden geleceğin pelesı gözüyle bakılıyordu bu yüzden herkes peşindeydi. Uzun uğraşlar sonucu manu Ad uyu kaptı ama bir türlü o beklenen çıkışı yapamadığı için manudan ayrıldı. Çoook büyük düşüş yaşadı öyle ki caykur rızeye kadar düştü. Son olarak blackpoolda oynuyordu..

    -SEBASTIAN DEISLER-
    Bu zat Alman efsanesidir. Bayern zamanlarında bundan adam olur gözüyle bakılıyordu ama sonradan sakatlıklar ve depresyon onun kariyerini bitirdi...

    edıt: Kafirolmayankafır,Dersliktekigib,Yıkılansonkalem,Gonzalez476,ucanucak,19ilhami03,patlicantikat ve the stranger panpalarıma teşekkür ediyorum. Lütfen onlardan sukularınizi ekgib etmeyin beyler
    ···
   tümünü göster