/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +243 -29
    Selam beyler. Olay tahminen 1 ay önce yaşandı. Daha önce ı doser i test ediyoruz diye bir başlık açılmıştı bi adam sanal uyuşturucu olan ı doser arşivinin linklerini paylaşıyordu.

    Bende gate of hades olanı aldım ölüm hissiymiş merak ettim amk. Linki indirdim denedim ciddi ciddi öldüm sanmıştım neredeyse ağlayacaktım amk ama çıkardım sonra. işte 1 ay önce babam uyurken (göz bandı takar) fırsat bilerek ı doser i açıp kulaklığı babamın kulaklarına taktım ve aramıza hoşgeldin huahauahauhauhua diye şeyler söyledim kısık sesle duyabileceği şekilde (babamın adına Ali dicem). Ali artık bizdensin sende bize katıldın yaptıklarının cezasını bizimle çekeceksin hahahahaha diye kötü birde kahkaha attım.

    Babam kalp krizi geçirecekti korkudan amk. Nolur yapmayın bana bir şans daha verim diyordu ben gülmemek için zütümü zor tutuyorum.

    Ama sonra puğaaaıahuahuahuahuıa diye kötü bir kahkaha attım Adamın gözünden 2 damla yaş süzüldü acıdım amk. Bende sana son bir şans veriyorum eğer kötü kullanırsan şunu bilki her zaman yanındayız ahaıhaıhaıa dedim ve kulaklıkları çıkarıp babamı uyandırdım. Uyanınca baba kalk kabus görüyon herhalde amk dedim. Bana sarıldı seni çok seviyorum aslanım dedi. Artık ölümün ona çok yakın olduğunu sanıyor(hala genç amk) ve her zaman bana çok iyi dayranıyo her dediğime tamam koçum diyor çok güzel amk.
    Gelenek yerini bulsun
    Buda böyle bir anımdır...

    edit: Beyler özelden çok mesaj geliyor i doser linki vermem konusunda.Ben çok önce indirmiştim ve linki kaybettim başlığa bakın orada linklerin hepsi var.
    (bkz: ı doser i test ediyoruz)
    ···
   tümünü göster