/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    Geçenlerde başlık açmıştım tüm entrylerimi silip ancak o zamandan beri istem dışı sölüğe giriyorum hergün. Özellikle hikaye ve basıma geldi altıncısını uzun süredir takip eden biri olarak burayada bakmayınca çok zamanı kalıyor insanın. Zaman öldürmeye giriyordum ancak özellikle trende seçilen başlıklara bakınca insan nefret ediyor sözlükten. Tam bir zaman israfı. Her neyse beyler artık dönmemek üzere gidiyorum. Bu sefer şidremi random olarak değiştiricem ve artık sözlüğe giriş yaparak yorum filan atmıcam. Aklı olanda bu sözlüğü bırakır. Resmen 3 yaşındaki çocukların , ateistlerin , pkklıların eline geçmiş sözlük. Buna geçen günlerde ki bomba saldırısında olan bitende yazılanlara bakarak ta kanaat getirebilirsiniz.

    Kısaca kendinize tekrar ve son kez iyi bakın , davranın. Umarım sizde bu nalet yeri bırakırsınız. Hakkınızı helal edin.

    2.7.2016 17:09

    Edit : Şifreyi değiştirmiş bulunuyorum artık gibtir olup gidebilirim. Dediğim gibi umarım sizde bu yerden kurtulursunuz.

    Edit 2 : Bu arada 1 yıl olmadan hatırlatma yolladığım panpalarım teşekkür ediyorsunuz , helal olsun filan diyorsunuz ama o baslığın sahibi ben değilim. Sadece hatırlatma gereği hissettim ve mesaj atabildiklerime mesaj attım. Bu kadar yani teşekküre gerek yok.
    ···
   tümünü göster