/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Mahmut hocanın oğlu olan Sedat olayları dinledikten sonra kendisinin babası kadar bilgili olmadığın söyleyerek bir muska yazıp Erzincan’ın ilçesi olan Kemah’ daki bir hocaya yönlendirir.
    Atlayıp arabaya Kemah’a giderler gittiklerinde hocanın orada olmadığı şehir dışında en erken 2 gün sonra geleceğini öğrenirler ve eve dönerler. Akşam eve birkaç tanıdık çağırıp bu konu hakkında tartışılır yok sana nazar değmiştir yok şöyledir bir kurşun döktürelim bir şeyin kalmaz gibisinden muhabbetler döndükten sonra ailelerindeki en yaşlı üye olan Emrullah amcası yatarken okuması için birkaç sure dua söyledikten sonra herkes evine dağılır bu sefer amcasının dediklerini yapmakla beraber odasının kapısını kilitleyip öyle yatar.
    Sabah olduğunda kalkar etrafa bir göz gezdirir tamam her şey yolundadır diye düşünür aşağı inmek için kapısının kilitini açmak ister ama kilit zaten açıktır buna şaşırır biraz oysaki tek anahtar olup o anahtar ile içeriden kilitlemiştir ama sonradan herhalde dalgınlıkla kilitlediğin düşünüp aşağı iner.
    Bir gariplik vardır evde her sabah açık olan radyo açık değildir ve saat 10 olmasına rağmen evde hiç hareketlilik yoktur abisi ve babasının işe annesinin de komşuya gittiğini düşünür pek kafasına takmaz kahvaltısını yaparken “Bilal Bilal” diye endişeli bir ses tonunda babasının sesini duyar ses yukarıdan kendi odasından gelmektedir yukarı çıkmak için merdivenlere yöneldiğinde kapının çaldığını duyar ve kapıya doğru yönünü değiştirir “kim o” der ses gelmez kapı deliğinden bakar ve korkuyla geri çekilir çünkü kapıda babası vardır.
    ···
   tümünü göster