/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +31 -67
    ı anlatıyorum. ENSEST HiKAYE DEĞiL ÖNCELiKLE AŞAĞIDA ACiKLAMA MEVCUT. 2-3 kişi çıkarsa devam ederim. cümleler ve olayın aktarımı pek profesyonel olmayabilir beyler ilk defa yazıya dokuyorum yasadiklarimi konusulanlar birebir aklima gelmiyor dogal olarak. kusurumuz olursa affola.

    ~~ ulan aklını gibtiklerim yaşadıklarım yazıyor orda size gibtim gibecem diye bişeyden bahsetmedim şurda iki satır bişey anlatıcaz dıbına koyim ne hale geldik sizin yarak kürek hakaretlerinizi saçma sapan yorumlarınızı okumak zorunda mıyız biz dıbına koyim aşk hikayemi anlatıcam belki ben burda soktumun andavalları kodumun yavşakları. altta kocaman gibmedim yazıyor dıbına kodumun anlama engelli pekekentleri.
    3 yıldır girmiyorum amk girin okuyun son entryleri isterseniz fotoğraf atayım. burda kimseye bişey dediğimiz yok can sıkıntısına bi kaç bişey yazalım dedik, hatun aldı getirdi amk memleketine anamda anam köyümde köyüm diye diye sıkıntıdan bi bakınayım dedim, baktım hikaye başlıkları falan açılıyor dedim bende anlatayım zaman geçer, binbir çeşit sokuğun yarak kürek eleştirilerine maruz kalıyoruz. cidden bu tür yavşaklar ne girsin ne okusun şimdiden uyarımdır.. ~~

    öncelikle amcamın kızını falan gibmedim beyler, altta tanışma hikayem var, yakın bir aile dostumuz, amca diyorum
    içest binler heveslenmesin.. olayın ilk kısmı yaklaşık 10 yıl, ikinci parttan başlayan kısımsa yaklaşık 4-5 yıl öncesini konu almaktadır.

    yıl 2006-2007 bizim memlekete doğru gelicez ama peder izin alamamıştı, annemle otobüse bindik gidiyoruz.
    üstünüze afiyet küçükken şuanın tersine biraz tatlı bir çocuktum amk 6. sınıfa mı ne gidiyorum pek aklımda değil
    neyse dıbına kodumun yerinde bana bilet almamışlar. delirdim amk otobüste babamı arıyorum bağırıyorum millet gülüyor..
    içimden hepsine sövdükten sonra anamın kucağına oturdum ve köprüyü çıktıktan sonra sakinleştim..
    muavin bini geliyor. serdardı adı amın oğlunun burnumu falan sıkıyor. diyorum içimden çükümü sık binin çocuğu. kek veriyor bişey yapıyor.
    saatler ilerledikçe uyku bastırdı ama nasıl dıbına koyim koltukta yok ne tak yiyecem diye düşünüyorum. ta ki serdar kardeşim battaniye verene kadar.
    koridara uzandım yattım bin servisi yaptıktan sonra yatırdı beni oraya. arada üzerimden falan atlıyor ama iyiyim bı sıkıntı yoktu.
    neyse kısa keseyim buraları o gece o otobüste şöför yatağına kadar indim beyler. bi süre sonra koridorda sıktı galiba amk.
    ertesi sabah indiğimizde şöförle baya samimi olmuştuk. bizim buralıydı iyi adamdı açıkçası, tabi gece beni gibmediyse sanırım beni evladı gibi sevdi.
    o sabah indik otogarda eşyalarla dolanıyoruz, köye otobüs bulamadık. bu binte görmüş diyor buyurun bize kahvaltı yapalım eşimde evde beni bekliyor falan.
    yapcak bişey yoktu beyler. otogarda bilirsiniz uzak olur şehir merkezine biraz. gittik bunun eşi kızı oğlu evdeler. benden 2 yaş büyük kızı ve 4 yaş büyük
    bir oğlu vardı. baya iyi insanlardı. kızının kan pıhtılaşması pıhtılaşmaması mı ne vardı kanaması durmuyordu yani bi yeri kanadım mıydı ışığa doğru yaklaşıyordu kız.
    2 hafta köyde kaldık, o günden sonra bi kez daha görüştük ve döndük istanbula. tabi amcam sürekli geliyor bize babamla baya iyi anlaşıyorlar bazen karısı ile geliyor
    iyice aile dostu olduk anlıcağınız ama, önümüzde ki 6 yıl esrayı (temsili) ne yakından tanıma şansı bulacaktım, ne de 2-3 kereden fazla görmek için bi şansım olacaktı.
    ···
   tümünü göster