/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Bu entry i yazmadan önce bi uyarıda bulunmak istiyorum. Yazacaklarım benim düşüncelerim/fikirlerimdir. Düşüncelerime katılmasanız bile en azından saygı duyun. Çünkü bende sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum/duyacağım.
    Öncelikle bu entrynin konusu incici erkeklerde gördüğüm kötü alışkanlıklar.
    Alışkanlık demişken sigaradan bahsetmek istiyorum. Çoğunuz sigara içiyorsunuzdur diye düşünüyorum. Sigarayı iyi birşeymiş gibi göstermekten vazgeçin. Üzücü olan herhangi bir olayda "yak sigaraları yak yak" diyorsunuz. Gerek üzücü olaylar olsun gerek başka olaylar olsun her şeyin ilacı zamandır. Zaman sizin ilacınızken neden zamanınızı yok ediyorsunuz. Unutmayın her 1 dal sigara hayatınızdan 11 dakika zütürür. Genç yaşta mahvediyorsunuz kendinizi. Yapmayın. Siz değerlisiniz kendinize zarar vermeyin. Hastalıklara, ölüme sürüklemeyin kendinizi.

    Bir diğer kötü bulduğum şey milli olunca bir şeyler olacağını düşünmeniz. Milli olunca bir şey değişmiyor. Karılarla kızlarla yaptığınız şeyleri iyi bir şey sanmayın. ilklerinizi değersiz şeylerle harcamayın. ilkler unutulmaz biliyorsunuz. ilkiniz sizin helaliniz olacak olan kızla olsun. Onla yaşayın bu duyguyu. Çoğu kız kabul etmiş gibi görünse de içinden etmiyor olabilir. Heba etmeyin ilklerinizi. Sabredin. Sabretmekten ne kaybedersiniz ki.

    Nasıl ki siz adam akıllı, bakire kız arıyorsanız biz de adam akıllı, bakir erkek arıyoruz.

    Bir uyarım daha olacak tabiki aranızda adam akıllı erkekler de vardır. Bu dediklerim adam akıllı erkekler haricinde olan erkekleredir.

    Aklıma gelenler bunlar.

    Saygılarımla..
    ···
   tümünü göster