/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    Kürtlere ve akkoyunlara laf atıyorsun ama onların ataları Atatürk'ün emri altında can vermeye razı olmuş insanlar. Bir de cidden bu lafları hak eden insanlara nasıl dine saygı demesini biliyorlarsa aynı züt laleleri görüşlere ve bu ülkenin iyiliği için emek veren insanlara saygı duysun
    ···
    1. 1.
      +2
      Benim şu an koltuğuma koyduğum kıçıma rastgele bir yerden şarapnel parçası gelmiyorsa bunun sebebi o insanlardır kardeş ama bir insan " ben kürdüm ama .. " gibi bir cümle kuruyorsa kusura bakma art niyet ararım. ilaveten Atatürk'ün söylediği " Ne Mutlu Türküm Diyene " cümlesindeki Türk sadece saf ırk değil topyekün ülkenin bağımsızlığı için savaşan millettir. Kendini o milletten saymayan biriyle vatan için can veren kürdü, lazı bir değil çünkü o adam şehit olurken Türklük ve bağımsızlık bilinciyle şehit oldu. Bunlarınki salt itlik. Aynı kefeye koymanı yanlış buldum. Bu da senin görüşün.
      ···
    2. 2.
      +1
      Kardeşim yanlış anlamışsın beni seninle aynı görüşteyim. Orda ben 2 düşüncemi paylaştığım için bir anlam kargaşası oluşmuş.
      ···
    3. 3.
      0
      Eyvallah.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster