/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Selamın aleyküm beyler hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun öncelikle

    Bugün sözlükte türemiş ve sözlüğü gibip atan tiplerden bahsetcem

    1) Beyler hepimiz bunda hemfikirizdir: Her entryye amk liselisi yazan ilkokullu bu arkadaş kendi yaşını belli etmemek için bu girişimde bulunur ve sözlükte son dönemde bolca bulunur genellikle 2k2 ve altındadir.

    2) Sözlükteki gizli Johnny Sinsler: Bu tip binlerin evin dışında geçirdiği sayılı zamanları olmasına ragmen şu kızı burda gibtim şu kızı uzayda gibtim şu kızı marsta gibtim gibi entryleri bulunur oysaki malafatül şakşakiyeden sağ eli erimiştir genellikle lise 1-2 ye giderler.

    3) The Walking Dead'in etkisinden çıkamayanlar: Beyler bu yavşaklar bahsi geçen diziyi izledikten sonra bi anda gaza gelir ve o şaşkın halle sözlüğe girerek bi zombili hikaye yazmaya başlar ve hikayesinde geçen bütün dışı varlıkları kendisi giber.

    4) Eksiden gelen orul orul huurlar : Eksiden gelen bu tasaksiz sözlük eskisi gibi değil diyerek meydanda dolaşır ve eksi daha iyi falan filan der gibtir git huur.

    5) Romancı pekekentler : Bikaç düzgün hikaye yazan adam gören bu amk amcik ağızlısi hemen hikaye yazmaya başlar ama kepçük suratlı hayatında iki kelime bir araya getiremediği için attığı entryde yedi sülalesine küfür yer ve eksici olmaya karar verir.

    6) Tabi ki : Serkan amk

    7) Son zamanlarda türeyen babancilar : Beyler son zamanlarda sözlükte görülen bu tipler babamı böyle korkuttum babamı söyle altına sictirttim diye entry girer ancak bu entryi girerken bile altına sıçan bi vaziyettedir acaba babam görür mü diye. Attığı entryde anlattığı şeyi yapmaya çalışsa babasının yannanını yiyeceğini iyi bilir.

    8) En önemlisi : AMLILAR : Beyler bu huurlar genelde sözlükte kız olmanın zorluğundan bahseder ama asıl amacı erkeklerin muhabbetini anlamaya çalışmaktır %98 ı Kezban %2 si huurdur .

    ŞUKULARI ESiRGEMEYiN

    Hadi eyvallah beyler...
    ···
   tümünü göster