1. 1.
    +4 -3
    peşinen özet: bu filme giden huur çocuğunun önde gideni, bayrak taşıyanıdır.

    kurtlar vadisi dizisi ile başlayıp, ırak filmi le devam eden, ardından kurtlar vadisi pussy peşinden gladyo şimdi de filistin. bu ipneler topluluğu milletin can damarını yakalamış sömürmeye devam ediyo amk.

    mavi marmara'da öldürülenlerden için icraat ndıbına 'sabrımızı zorlamayın, bi kızarsam giberim, yedi cihanı zütünüze sokarım' lafından başka bişey duyamayan millet kendini bi şekilde tatmin edecek. kah israil sitelerine saldıracak, kah 2 gün coca cola içmeyip, çamaşırlarını ariel ile yıkamayacak. bunu gören bu amk çocukları ise film çekip sinema salonlarında milletin vatansevgisini paraya çevirecek, tıpkı ırak filmde olduğu gibi. başına çuval gerçek hayatta geçirilen ama intikdıbını sinema salonlarında alan başka bi ülke yoktur. zaten işgale uğramamış ama başına çuval geçirilen bağımsız başka bi milletin askeri de yoktur amk.
    her neyse diyeceğim şu ki bu cemaatci şerefsizlere prim verip de daha fazla zengin olmalarını sağlamayın. varsın kurtlar vadisinde sharon stone çıkmasın siz de karşısına geçip polat binini öperken 31 çekmeyin.
    ···
   tümünü göster