/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Kilolu olduğun için veya kızlarla diyaloğun çok az diye insanlığından ve erkekliğinden bir şey kaybetmezsin. Asosyal de olabilirsin hiç problem değil. Sen insansın başka bir şey değil. Ne bir hayvan ne de başka bir şey. Senin iyi veya güzel olduğunu davranışların belirler. Dış görünüşün, kilon, sosyal yaşantın, kızlarla görüşüp görüşmemen değil. Benim gözümde sen daha değerlisin bir elmas gibi. Parmak izine bak mesela. Bu dünyada senden başka sen yok. Teksin. Değerini bil. Çok güzel kilo da verebilirsin fit bir vücudun da olabilir. Olamayacak şeyler değil ki. Kilo vermen sadece fazla yağlarını zütürür başka bir şeyini değil. Bir de varsa şekerin varsa bi hareket sırasında tıkanmaların bunları giderir. Senin karakterini değil.

    Sen kimsenin seni yargılamasına izin verme. Yalnızım diye de üzülme. Ailen var. Bende bir kızım. yalnızım benim de ailemden başka kimsem yok. Ama bunlar dert olmasın sana. Sen kendini motive et başarıcam de. Başarırsın zaten ben güveniyorum sana. inanıyorum da. Bu zorlukların üstesinden geleceksin sen.

    Kiloyu sağlığın için ver. Şeker hastası olup hergün insülin vurmaman için. Rahatsan eğer bi sıkıntın yoksa kilo verip vermemen sana kalmış. Seni kabul eden her türlü edecek. Sen hiç üzülme güzel ve değerli insan..
    ···
   tümünü göster