/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +522 -26
    ve evet hiç utanmıyorum amk.
    ne var oğlum çizgifilm izlemekte? ayıp mı amk çocukları?
    13 yaşında veletsiniz, siz ferre izleyip onu normal zannediyorsunuz da 27 yaşında ben çizgifilm izleyince mi ayıp ve anormal oluyor?

    çizgifilmlerin her türlüsünde başka bir dünya vardır, pembe panter olsun, bugs bunny olsun veya japon çizgifilmleri ya da ergen tabiriyle anime olsun hepsini izlerim.

    --spoiler--
    animeleri normal çizgifilmden ayıran şeyi de söyleyeyim, animelerde şiddet vardır, cinsellik vardır, bu yüzden uzmanlar tarafından genel izleyici kitlesine uygun görülmemiştir, belli yaşın üzeridekiler için uygundur. japonya, kore vb. ülkeler haricinde televizyonlarda (13+) gösterilir bir çoğu.
    --spoiler--

    hiç hayatınızda pembe panter izlediniz mi lan he amk ergenleri?
    televizyonlarda salak salak kızlar oynuyor diye izlediğiniz o dizileri toplasan pembe panterin p'si etmez. o hayal gücü o mizah... hangi komedi dizisinde var lan?
    hayatınızda bir kere bile pikaçuuu diye bağırarak camdan atlamanın tadını yaşadınız mı? bunu ben de yaşamadım, çünkü ben charizard diye bağırarak koltuktan koltuğa atladım. uçacağımı zannetmiyordum ama o hayalgücünü yaşamak ve yaşatmak bana inanılmaz bir mutluluk veriyordu.
    peki ya düldül? düldül dediğimde aklınıza red kit gelmiyorsa, rin tin tin'i bilmiyorsanız, daltonların isimlerini sayamıyorsanız yaşamanızın ne anlamı var?
    peki ya hepimize iyilik dersi veren sevimli hayalet casper? onu da mı bilmiyorsunuz? gibtirin gidin.
    sizden bir tak olmaz.






    ···
   tümünü göster