/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +50
    Yıllardan 2000-2001 di galiba.10 yaşındaydım. Malum bayramlar dadından yenmezdi. Yine bir ramazan bayramında bizim semtte tek başıma şeker topluyorum belimde tabancam sırtımda 10 milyona aldığım pompalı tüfeğim cebimde 2 havai fişek 1 kız kaçıran 2 de torpil vardı.Tam bir rambo edasıyla yürüyordum. Yolun kenarında pompalımı ve tabancamı doldurdum ve havai fişek kız kaçıran ve torpillerimi uzun uğraşlar sonucunda tek bir fitile bağladım. Hepsinin ucunu birbirine bağlamıştım.O sırada kapısı açık bir ev yolun karşısında gözüme takıldı.

    Gittim şeker almak için kapıyı çaldım ama kimse gelmedi aq.içerden gülüşmeler geliyordu dedim belki duymamışlardır. Düz koridorda ilerlerim ilerde sağda salondo misafirler oturuyordu hemen bir kadın geldi dışarı çık dedi. Bende bayrdıbınız kutlu olsun dedim. Niye içeri giriyon sen dedi.Çaldım kapıyı kimse gelmedi amk dedim.Bu huur karı dedi bekle şeker getiriyorum dedi ve kapıyı kapatıp kolu çekti ve misafirlerinin yanına gidip hunharca gülmeye başladı.

    Ben kapıyı sinirle tekmeledim.Bu sefer gelip tokat attı ve yine içeri gitti.Çok sinirlenmiştim. Dedim sen dur amk. Pompalıyla açık ola pencere aralığından bir kaç boncuk sıktım bunlar sinek falan sandı. Bende büyük karışım bombamı çıkardım fitili ataşledim ve swat edasıyla içeri atıp aynı anda içeri boncuk yağdırdım. Bombam patlamaya başladı içeride göz gözü görmüyor bazı camlar kırıldı bunlar varya beyler kapıyı kırarcasına açıp kaçtılar ama nasıl kaçıyorlar ayaklarını zütlerine vura vura. Bende hemen t shirtimle yüzümü kapayıp misafir ve çocuk kasesindeki şekerleri doldurdum ve masadaki bozuk 7 milyonu alıp kaçtım. Buda böle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster