/i/Tespit

  1. 1.
    +8
    http://incisozluk.com.tr/...-ki-asker-ile-tanışmam/
    Evet beyler link yukarıdaki adam anlatıyor yok Bordo bereli gelmiş te şu da bu da. Tamamı yalan. En azından uydurma yazsaydı zevkle okurduk da her fırsatta gerçek diyor. Şuana kadar yapılan yanlışları

    1) Bordo Bereliler halk arasında ki isimleri kendilerine asla Bordo Bereli demezler gerçek Adları Özel Kuvvetler derler.

    2) Şoför olduğuna göre en az Er en fazla Onbaşı olabilirsiniz

    3) Herhangi bir Toplantı, kokteyl gibi şeylerde Kapıda Yarbay yada Albay olamaz.

    4) Hiçbir Özel Kuvvetler askeri yani hiçbir Bordo bereli size bunları anlatmaz. Size şuradan örnek vereyim benim de sülalem de var Özel Kuvvet ama nerede görev yaptığı hakkında veya ne yaptığı hakkında annesinin bile bilgisi yok. Eve geleceği zaman belli bir noktadan sonra ailesi alıyor.

    5)Özel Kuvvetler istihbarat birimidir yaptıkları ve nerede oldukları bilinmez

    6)Esad ve rejim orduları hiçbir zaman Işid ile dostluk kurmamıştır.

    7)Bahsettiğine göre Bordo Berelilerin bir timinden 3 asker pkk ile anlaşmaya gidiyor. O nasıl oluyor ? Tim komutanı en üst rütbeli olur ve bir Bordo Bereli timi 1 Tim komutanı, 1 tim komutan yardımcısı geri kalan 10 u en fazla uzman Çavuş olabilir.

    8) Hiçbir Türk askeri pkk nın yanında onlarca Türk Askerini vurmaz. içlerinde çok fazla Bordo Bereli vardır ama kendi kardeşini vurmazlar.

    9) pkk nın bide ana üssünü belirtmemiş kimse bilmiyor diye. Ulan bunu gündemi takip eden herkes bilir. Ayn El Arap.

    Evet beyler bu yazdıkça çıkar daha. Yazar panpama da sesleniyorum panpam hikaye sardı devam ettir ama ısrarla doğru, gerçek deme ilkokul bebeleri bile inanmaz. Esenle kalın...
    ···
   tümünü göster