/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 326.
    0
    Erkekler herşekilde kızlardan üstündür ve zamanında erkekler üreme içgüdüsü olmasaydı şuanda kız kavramı doğanın bir sonucu olarak olmayacaktı.
    Bahsettiğim şey huurluk veya kaşarlık değil.O işi senden öncekiler layıkı ile yerine getirdiler ve şimdilerde erkekler azıcık güzel bir kız için yapmayacakları şey olmayışını facedeki selamcılardan anlayabilirsin.
    Ve sen iyi kız olmaya devam edip erkeğin ilgisini kabul etsen dahi(100de 90 böyle birşey olmaz ve bilinçaltın seri katil edasıyla çalışır) bir zaman sonra o ilgiden sıkılıp gene erkeği üzeceksin.
    ···
    1. 1.
      0
      Ben sizin gibi düşünmüyorum . Ayrıca üremeden yola çıkacak olursak kadınların bu konuda rolü daha büyük olduğundan ben erkeklerin kadınlar için yaratildıgini düşünürüm. Ayrıca kızların hepsi sizin sandığınız gibi egoist ruhlu Narsist duygusal kevaşeler değiller . Tabi ki bir kız olarak bu tiplerin oldugunu inkar etmeyeceğim . Ama böyle kızların var olmasi tüm kızların böyle olduğu anldıbına gelmez ki .
      ···
    2. 2.
      0
      Şey aslında son entrtne hak vermiştim . Yani o üreme konusunda falan ama dediğim gibi hala kızların bu şekilde davranmasının onlara üstünlük kazandırdığını düşünmüyorum . Bu durum tamamen erkeklerin elinde olan bir şey . Kızları bukadar pofpoflamazlarsa bu durum ortadan kalkacaktır . Beni ciddiye alıp cevap verdigin için teşekkürler ve vaktini boşa harcadığım için de Özür dilerim .
      ···
   tümünü göster