1. 1.
    +93 -6
    çok yararlı bir rehber olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ve başlıyorum..

    ilk olarak sitelerde vb sorun cıkmaması icn dns mizi su sekilde ayarlıyoruz ayarlıyoruz : 208.67.222.222 // 208.67.220.220 (dns girmeyi bilmeyenler netten öğrensin)

    şimdi arkadaşlar ferre izlemek için 4 yol vardır genel olarak.
    1. girdiğiniz site sorun çıkarmadan ferreyu açar ve izlersiniz ör: http://www.redtube.com , xhamster.com , http://www.xvideos.com

    2. evet burası önemli arkadaşlar bazı siteler var süper ferrelar var süper kategoriler fln ama açmıyor dimi ? esasında açıyor arkadaslar şöyle ki
    ör: http://www.hquncletube.com burda bi kategoriyi seciyoruz sonra bi ferreyu seciyoruz tıklıyoruz bi link geldi ferre fln yk direk kapatıyoruz yine tıklıyoruz ya yine hquncletube gelicek yada bilindik bi site (xhamster,shufani..vb) gelene kadar 2-3 kere tıklıyoruz

    3. arkadaşlar mesela paralı ferre siteleri var buraya giriyoruz örnegin fuckedhard18.com bunun forumu var http://www.fuckedhard18.org buraya giriyoruz sağda ferre yıldızları var mesela morgan layne nin videosunu istiyoruz torrente fuckedhard18 morgan layne yazıyoruz ve indiriyoruz ( not: arkadaşlar böyle sitelerdeki ferreları nette bulamazsınız torrent kullanmanız gerekli yada üyelik)

    yada torrent e fuckedhard18 yazıyoruz geliyor ztn bi sürü yıldız secip hd veya 720p olarak indirebiliriz. ( torrent kullanmayı bilmeyen netten öğrensin)

    4. mesela bi ünlünün ferresinu arıyoruz veya ferre yıldızının arkadaşlar google a örneğin kim kardashian xvideos yazıyoruz ve izliyoruz . ( önemli not: arkadaşlar bu video xvideosta yoksa hiç bir yerde yoktur. mesela kafanıza bi hatun takıldı filmde oynamış fln yazıyoruz varsa mutlaka orda vardır)

    Evet beyler gerisi size kalmış iyi attırmalar uraştım biraz kg..

    (size balık vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum bu da size altın bilezik olsun kendi ferrenuzu gönlünüzce bulun gidin durmayın ..)
    ···
   tümünü göster