/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -2
    Bildiğiniz üzere akpkklıların genel olarak savunabildiği tek şey, yol , köprü vs oluyor. Çünkü teröristle anlaşma gibi manevi değerlerimizi lekeleyen olaylardan maddiyata kadar insanlar çöküşte. Ancak ben ekonomik kısmına değineceğim.

    Şimdi bilindiği gibi köprüyü ecnebi italyanlar yaptı. Hani devletin cebinden para da çıkmadı göya ama peki bu paralar kime saplanacak dönüp dolaşıp bize. En basit olarak köprüden geçmeniz için bir arabanız olması lazım. Eli yüzü düzgün bir araba 80.000 tl. Neden böyle çünkü şerefsiz hükümete 40.000 lirasını vergi olarak veriyorsunuz. ikinci üçüncü arabası olana ötv uygulamak mantıklıyken ihtiyaç için alınan ilk arabaya ötv uygulamak nedir. Üstüne üstlük 1 liralık benzinin 4 lirası vergi. Sonra bu adamlar tek savunacağı şeyi de senin üstünden kazandığı vergiyle yapıyor.

    En çokta bayramdan sonea beleş geçiş son bulacak o zamanı bekliyorum. Mal gibi hayatı boyunca üzerinden para biriktirip geçemeyeceği köprü için halay çekip sevinen mallar neye seviniyor çok büyük merak konusu.
    ···
   tümünü göster