/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    1.Hafta = 31 çekilmeyen gecenin sabahında muhtemelen biraz gergin olunur. Öğleden sonra 16 gibi azgınlık artar. Ama her insan bu kadar azgınlığa dayanabilir.
    2.Hafta = Sabah erken saatlerde testisler biyolojik üretimini ayarlamaya çalışır. Azgınlık ve 31 çekme isteği güçlenir. Başka işlere konsantrasyon zorlaşır ve huzursuzluk başlar. Bir önceki hafta başlayan azgınlık kalıcı hale gelmeye başlar.
    3.Hafta = Beyin normalden yavaş çalışmaya ve geç algılamaya başlar. Çünkü vücudun tüm odağı penis ve eldedir. Refleksler iyice yavaşladığı için , araba kullanmak , yazı yazmak gibi işlerde düzensizlik başlar.
    4.Hafta = Azgınlık artık çok rahatsız edicidir. Kısa süreli hafıza kayıpları meydana gelir. 31 yetersizliğinin başladığı zamandan beri olanlarda hatırlama yetersizliği görülür. Gerçekçi tepkiler verme özelliği artık tamamen kalkar.
    5.Hafta = Şiddetli kas ve eklem ağrılarının yanı sıra , bağışıklık ciddi ölçüde azalmıştır. Beyin hücreleri ve sinirler çok zor çalıştığından konuşmayı başarmak çok güçtür. Cümle kurma yeteneği neredeyse yok olmuştur.
    6.Hafta = Görme yetisi önemli ölçüde kaybolur. Kimlik anlayışı kaybolur. baş dönmesi hiç durmadan devam eder.
    7.Hafta = Paranoya yaşanır ve sanrılar görülür. Her yerde karı kız am , züt ,meme üçlüsünü görürsünüz. Beyin işlevini tamamen yitirir.
    8. Haftadan Sonrası : Bağışıklık sistemi çöker ve metabolizma durma noktasına doğru adım adım ilerler. Hatıralar hatırlanmaz ve enfeksiyon riski son derece artar.
    Bizden size bir tavsiye. Bunları evde sakın denemeyin. 31'inizi çekin sağlıklı yaşayın.
    ···
   tümünü göster