/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7 -17
    FiTNE ZAMANINDA DÜŞMAN OKLARINA BAKIN, YÖNÜ KiME ÇEVRiLMiŞSE O DOĞRU YOLDADIR (imamı Şafi)

    Düşman okları kim derseniz, bulmak pek zor olmasa gerek. her gün silah fabrikalar silah satıcak diye savaş başlatan huur çocukları genelleme yapın hepsi net düşmandır!

    ABD başkan yardımcısı Ulusal güvenlik baş danışmanı ; "Erdoğan ABD'nin Ortadoğu çıkarları için tehlikleli biri, ABD artık adım atmalı" yani ABD Erdoğanı devirmeli...

    Ne diyordu italyan gazeteleri "SELAHATTiN EYYUBi SON METRODA DURDURLDU."

    Ne diyordu PKK'nın ele başı Cemil Bayık "ERDOĞAN GiDENE KADAR DURMAYACAĞIZ"

    Ne diyordu merkel ERDOĞAN AVRUPANIN DENGELERiNi BOZUYOR

    Bugün bütün oklar Erdoğan'a çevrilmiş durumda.
    Suriyelilere vatandaşlık işini Erdoğan oy için öne sürdü diyenler var. Erdoğan'ın veya Ak partinin her seçim %40 in üzerinde oy aldığını ya unutuyorlar ya da yıllar geçmesine rağmen kabullenemiyorlar. Suriyelilere vatandaşlık ne Suriyelinin ne bizim babamızın hayrına verilmiyor gayet stratejik bir hamle. Suriye'nin parçalanma süreci ayan beyan ortada bu adamlar savaş sonrası ülkesine döndüklerinde halk çoğunluğuna bölge yakınlığına göre Türkiye 'ye bağlanmak isteyebilirler bunlar tarihte olmuş şeyler. Hatay'ın bize nasıl katıldığını bilmeyen varsa açsın tekrar okusun. Hatay savaşla değil Türkçe bilen Türkiye'ye yakın insanların kullandıkları halk oyuyla bağlandı. Bu politika bugün tutar mı tutmaz mı bilmem ama sadece muhalefet olmak için işin iç yüzünü bilmeden veya düşünmeden herkes yazıp çiziyor. Bu vatandaşlık işine bizim insanımızdan önce ingilizlerin muhalefet olması da kimsenin mi garibine gitmez yoksa dış basın yerine sadece birkaç twitter fenomeninin yazdıklarıyla mı yorum yapar anlamak güç.

    Edit : Kimse TÜRK ırkı kadar mükemmel değildir onlar surileyi memleketleri için savaşanları olsada çoğu TÜRKiYE ye sığınmıştır ve müslüman müslüman kardeşini ölüme terk edemez. kapıları kapatıp üzerlerine bomba yağmasını izleyemezdik.
    ···
    1. 1.
      0
      Amk ülkeden atılsın demiyorum, vatandaşlığa ne gerek var. Ayrıca iki üç sözle ortada icraat varmış gibi laf yapma ortadoğuda hiçbi gibim elde ettiğimiz yok ve edemeyeceğiz. Adamsan Ss al eğer ortadoğuda bi gibim başarabilirsek abartarak paylaş bu ss i sözlükte facede orda burda nerde istiyorsan. Ayrıca dış basın senden çok takip ettiğime adımdan daha eminim yandaş medyacı huur koyun seni. Tayyip doğru yolda demişsin oraya yarıldım zaten ehueheh. Tayyibi dindar sanıp oy veren koyun sürüsünden bir huur çocuğusun görülen yerde gibmek lazım senin gibilerini. Belki lazım o yandaş medyanın sana tanıttığı halkını düşünen dindar görünümlü dexerin aslında ne tak olduğunu görürsün : (bkz: akp ye oy vermemek için nedenler) (bkz: Neden akpye oy verilmez açıklıyorum)He bide suriye türkiyeye bağlanabilir demişsin, gülüp geçiyorum yorum yapmaya değmez
      ···
    2. 2.
      -1
      Ülkeden atılsınlar bu ve bunun gibi arap aşığı muallakler de yanlarında promosyon olarak verilsin. Amk'un bir halttan anlamayan akılsız beyinsiz züt kılı. Madem adamsınız gibtirin gidin suriyeli kardeşlerinizle beraber savaşın. Ayrıca sen Türk değilsin imkanı yok. dıbına kodumun vahabisi !!!
      ···
    3. 3.
      0
      Sesinizi gibtiklerim ne güzel atip tutuyorsunuz sadece muhalefet olmak için muhalafetsiniz

      her havlayan ite taş atsaydik omrümüz it taşlamakla geçerdi siz konuşun eleştire durun gibtigimin gavatlari koyun dedikce koyuyoruz amk ne zevkli biliyonuz mu hahahahah girdigimiz her seçimi biz gibiyoruz siz havliyorsunuz zushhahah bu devran hep böyle gidicek
      ···
    4. 4.
      0
      huur çocuğu bunları keşke Türkmenler için de yapsaydiniz
      ···
    5. 5.
      +1
      Senin kafanı gibeyim sözde laik bir ülkeyiz laik ülkeler din işini devlet
      işini karıltırmaz bizimkiler din işini devletin zütüne sokuyorlar beyler elhamdülillah müslümanım ancak giberim böyle ülkeyide din kardeşliğinizi de adamlara din inmiş adam akıllı durdunlar diye hala akıllanmadılar tarihte bir tane arap bilim adamı mucit vs. bulamazsın oruspu evlatlarının kendilerine yararları yok şimdi 3-5 oruspunun çocuğu oy için bizim rahatımızı, (olmayan rahat) refahımızı (aynı şekilde) bozuyorlar bir de kalıcı olsunlar diye vatandaşlık veriyorlar beyler kusura bakmayın ama akp ye verenler birer beyinsiz oruspu çocuğudur benim tanıdıklarım da var onlarda beyinsiz oruspu çocuğu insanlar bu kadar kör ve cahil olabilir mi amk ülkeyi arap oruspu evladı yönetiyor TÜRKüz ulan biz TÜRK gibtirtmeyin dininizi kitabınızı.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster