/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +70 -9
    Evet Beyler Ben Dünkü MakedonyalıHatun soyan abiniz 150 den fazla mesaj geldi Abi Nasıl Buldun Nerden Buldun Sistem Ne diye Napalım Diye Şimdi Size işin inceliklerini Uygulamaları kız linklerini Vesaire Vesaire anlatacağım
    Yengenizle işler tıkırında

    http://fs5.directupload.n...mages/160707/e7toe9ta.png

    Makedonya Uçak biletlerine felan baktım. 600 lira falan diyor kıza sordum bendede para yok diyor.Ama gelebilirim diyor gezmeye. 13 ü doğumgünüymüş ev adresini aldım bakkaldan bir paket lokum aldım yollucam namussuza ptt ile yesin . Neyse Konumuza dönecek olursak Okuyan Varsa 50 şukuya Başlarım.

    Edit :Geliyor Panpalar 15 dakkaya hazır.

    Yeterli Şukuya Ulaştık
    Okumadan Önceki Tavsiyem Ağır işsizlik ister. Sabır ister. Bunlara Sahip Değilseniz Lütfen Bu Başlığı Kapatın ki Saçma Sapan Yorumlar Yazıp Benim canımı sıkmayın Kafayı Yedirtmeyin Bana.

    Merak Ettiğiniz için Yazıyorum . Kız ismi ver panpa link ver panpa diye iflahımı kuruttunuz. Kolay iş değil Olaylar Tamamiyle Bu şekilde gerçekleşiyor.

    Şimdi Maddeler Halinde başlıyorum.

    1)Facebook varsa instagram yoksa swarm veyahut diğer mobil chat tanışma uygulamaları meet me veaaire indiriyoruz.
    2)Memenin Hangi ülkeden olduğunu seçiyorsunuz Pardon Kızın Ülkeyi ne memesi. Mesela isveç. Googlea Gidip isveçli Kız isimleri Yazıyorsunuz. Mesela ibrahimovic o isimde 50 kız Ve copy paste ile face ve instagramdan aratıyorsunuz. Ve Bir Giriş Cümlesi bulun Benimki Hi Can I meet with you? Bunu arama bölümünde çıkan tüm hatunlara copy paste ile yollayın

    http://fs5.directupload.n...mages/160708/jpep2jq5.jpg

    Bekleyin 5/1 düşme oranı var. Yengenizi ve daha önceki 6 kızıda öyle düşürdüm. Bekliyoruz. Ve tak yazdı.

    instagram yolu

    Bu daha basit ve etkili bir yol. Öncelikle instagramda ki gavur sayfalarını takipe alıyoruz ve paylaştığı en son şeyi likelayan hatuna copy paste ile yazıyoruz. Bekliyoruz (Burdan Latin Karı düşürme oranınız çok fazla)

    http://fs5.directupload.n...mages/160707/9gpwwwex.jpg

    3)Bu adım En Önemli Adım Panpalarım kız hi yazdıktan sonra direk merhaba ben hem ingilizce geliştirmek hemde yurtdışından yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum diye girin ve ilk izlenim başarılı. Sonra muhabbet dönüyor beni nerden buldun falan he de geç onlara. 1 saat kadar sonra skype varsa whatsapp iste ordan yardır. Ne okuyon ne iş yapıyon istanbul falan filan he de geç

    4)Amk Okula gittiyseniz derdinizi anlatabiliyosunuzdur umarım yoksa translate kız zten ingilizcenizin kıt olduğunu bildiği için ona göre konuşuyor.

    5) 3 4 gün konuşun takılın. Amacınız ne ise isteyin. Oldu oldu olmadı Basın Yeni karılara aq.

    6) isim Bulamıyosanız aratın google dan yazın heryere amk Sakin Olun Profil fotonuzada Manzaralı gömlekli bişey koyun. Zaten tipe bakmıyorlar.

    Şimdi Bu kadar Kolay mı Diceniz Değil 2 haftada 6 7 tane max düşer.

    Yarına işim Var Uyumadım Zaten Ekgiblerimi Söyleyin Sabah ekliyim. Sorularınızı entry olarak girebilirsiniz.

    Özet Geçeni giberim. Anancılık Yapmayın. . Bu yöntemle 3 farklı Meme Gördüm son 1 ayda.

    Edit 2: Yaşım 19 Üniversite Okuyorum.
    ···
   tümünü göster