/i/Tespit

  1. 1.
    +61 -8
    Ayak Fetişi

    Ayak ve ayağın birçok bölümüne (topuk, taban, tırnak ) temizlik ve kirliliğine duyulan cinsel çekim diyebiliriz. Erkekler arasında yaygın bir fetişizm türüdür ve ayaksever kişiler, ilgi duydukları ayakları öpmek, yalamak, koklamak gibi şeyleri ayaklar üzerinde denerler. Erkekler arasında yaygın olduğu üzere, yapılan bir araştırmada erkeklerin %1,14’nün ayak fetişinden hoşlandığı sonucu ortaya çıkmıştır.

    Aksesuar Fetişi

    Karşı cinsin veya cinsel nesnenin diş teli, şapka, gözlük, araba, oyuncak gibi daha birçok aksesuara sahip olması şartı gözetilir. Bu fetişin özü karşıdaki kişi üzerinde bulunan nesnelerin kişiyi uyarmasından geçer.

    Irk Fetişi

    Irk fetişizmi cinsellikte karşı cinsin deri rengi, göz rengi, yüz şekli gibi etmenlerin gözetildiği bir fetiş tarzıdır.

    Nekrofili Fetişi

    Nekrofili’nin kelime köküne bakmak gerekirse “necro” ölü anldıbına gelir. Aslında cinsel yönelim bozukluklarından sadece bir tanesidir. Fetişten ziyade biraz sapkınlığa girer ve Nekrofili fetişizmine sahip olan insanlar, cinsel ihtiyaçlarını için cinayet işleme yoluna bile gidebilirler. Dünya üzerindeki ünlü seri katiller arasında birçok nekrofili hastası bulunur. Tarihe baktığımız zaman Kral Herode 7 yıl boyunca karısı Marianne ile vefatından sonra cinsel birlikteliklerine devam etmiştir.

    Şişman Kadın Fetişi

    Şişman kadınlara duyulan aşırı ilginin olduğu fetiş türüdür.

    Üniforma Fetişi

    Bu fetiş türünde karşı tarafın üniforma giymesi ve striptiz bir arada görünür. Üniforma fetişinin birçok modeli vardır bunların arasında, asker, hemşire, okul ve polis üniformaları gibi materyaller yer alır

    Gıdıklama Fetişi

    Gıdıklanan insan görme veya gıdıklanmadan haz duyan kişilerde olan fetiş türüdür.

    Surata Oturma Fetişi

    Facesittinig kişinin poposuyla beraber partnerinin yüzünün üstüne oturması diyebiliriz.

    Yiyecek Fetişi

    Yiyecek fetişine sahip olan insanlar birçok farklı yiyeceğin vücutlarıyla temas etmesinden oldukça hoşlanıyorlar. Fakat burada durum biraz farklı, belli bölgelere değilde komple bir temas olması bekleniyor.

    Koku Fetişi

    Adında anlaşılacağı gibi kişinin koku yoluyla cinsel gerilim duyulmasıdır. Bu kişiler koku fetişinde çok farklı kokulara ilgi duyabilirler ter, adet, idrar, kadın çamaşırları gibi birçok kokuya ilgi duyarlar.

    Koltuk Altı Fetişi

    Koltuk altının kıllı bir şekilde yalanma ve benzeri eylemlerin yapılmasıdır.

    Deri Fetişi

    Deri fetişistleri “gerçek” deriden olan eşyalara aşırı ilgi duyarak cinsel gerilim yaşarlar. Ayakkabı, çizme, eteklik, eldiven gibi eşyalarla cinsel coşkunluk ve doyuma ulaşmaya çalışırlar.

    Sakatlık Fetişi

    Bu fetişe sahip olan insanlar fiziksel aksaklığı veya sakatlığı olan kişilerle cinsel birleşme isteği duyarlar.

    sizden gelenler
    Göz yalama fetişi
    am yalama fetişi
    sürtünme fetişi
    dudak fetişi
    el fetişi
    tayt fetişi
    saç fetişi
    burun fetişi
    gözlük fetişi
    ayakkabı fetişi
    jartiyer fetişi
    tırnak fetişi
    çene fetişi
    ···
   tümünü göster