/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +75 -32
    Türkiye laiktir laik kalacak
    ···
    1. 1.
      +3 -6
      işide militan yetiştiriyolar işte
      ···
      1. 1.
        +3 -12
        iNSAN DiNiNi ÖNCEDEN TANIMALIDIR AMK!
        DiN iNSANLARI BiRLEŞTiRiR.
        Ateizm denilen şey hristiyanların dinini yanlış olduğunu anladıktan sonra müslümanlığa olan ön yargı ile birlikte bulunmuştur.

        Edit:Milletin bak amk Türkiye nerelere gidiyor.Din dersiyle Laikligin alakası yok. Eğer olsaydi Mustafa Kemal Atatürk bunu önceden düşünürdü merak etmeyin.
        ···
      2. 2.
        -1
        Harbi malsın dayakcı pij
        ···
      3. 3.
        0
        Aksini idda edebilir misin sayın huur çocuğu?
        ···
      4. 4.
        0
        dayakcicorc bey oncelikle sizin aminizi gibeyim. Atatürk o kadar okul açtırdı söyle bana kaç tane imam hatip açtı. Ayrıca tekrardan sizin anayın dıbını gibeyim iyi günler efendim
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +4 -12
      Ateistten helallik isteyecez olmuycak Normalde kimseyle hiçbir konuda tartışmam ama benim annemde senin gibi düşündüğü için yazıyorum.
      Beynini ırzını fikrini fikriyatını gibtiğim, merak etme senin gibi anırıp küçücük çocuğa din mi öğretilir diyen gavat bir ailem vardı. Sözde ve kimliğinde müslüman yazan üvey abim, üvey ablam Allah'ın A sından Kur'an ın K sinden haberi yok, adam 30 yaşında(üstelik). Üvey ablamı ne zaman kadın ettiler hiç haberim yok. Sorsam babasına ben onlara ahlaklı olmayı öğrettim der, kendisinin de oğlununda ahlakı belli. Okullara ister din dersi ver ister matematik dersi ver insan istediğini alır, okulumdaki ateist arkadaşlarım da DKAB dersine girip yazılısı oluyorlar. Müslüman dediğimiz ve dinini öğretmeye çalıştığımız insanlar da. Bana adaleti soruyorsan eğitim politikasına sövüp sayıyosan sonuna kadar arkandayım. Ama ama bir çocuk için dünyalık işlerini ne kadar önemsiyor, öğretiyor, çalıştırıyor, dinini kendi öğrensin diyorsan hiç kusura bakma. insan olmanın şartını(misal) kendine çocuğuna yardımcı olarak kabullenmişsen eyer zihniyetine tekraren gibeyim. Yumurtasından çıkmış ve anne babasını hiç görmeden dünya hayatına atılan bir hayvan gibi özgür olması taraftarıysan bir memeli olarak emzirdikten sonra işin biter. Ama misalen bir aslan gibi yavrunu yetiştireceksen ona amacını ve ne yapması gerektiğini öğretmek mecburiyetindesin. Bir hayvan ancak kendi doğrularını öğretebilir. Ben, yavrum antilop avlamayı öğretip kafasını karıştırmıycam o büyüyünce ot yemeyi de tercih edebilir(ot ile beslenemeyeceğini bile bile ki bu aptallıl değil midir?) kararı ona bırakıyorum dediğin vakit, beslenme ihtiyacı olduğunda ne ceylanı avlayabilir ne de otla karnını doyurabilir(selulozu sindiremez yeşil bitkilerde de basit şeker oranı çok azdır). O hayvanın ki yaşamak ve neslini devam ettirmekse amacı, bunun için yemesi nefes alması etc. Gerekiyorsa gereken yapılmalı. Demiştim ki ancak kedi doğrularını öğretebilir. Aynen öyle, senin gibi bir mahluk
      öğretemez yavrusuna var oluş amacını. Dünyaya neden geldiğini.
      Durum aynen böyle çok gördüğüm sizin gibisini.
      Edit: Çünkü ana babası cahildir. Ya öğretememiştir yada öğretmemiştir ama herhalukadarda bir döllenmiş yumurta daha israf edilmiştir.
      ···
    3. 3.
      0
      igg memurdan kastın I got games mi?
      ···
    4. 4.
      +2
      canlıların yaşamlarını devam ettirebilmek icin olan icgüdüsel eğilimleriyle dini inanclarını bir tutman bi hayli eglenceli geldi. annen baban sana yemek yemeyi öğretmese (!? o nasıl oluyosa artık) kendi basına yasamaya basladıgında aclıktan ölücek misin ? ama bu dünyada inanmadan hayatını devam ettirebilen bir sürü insan var. ayrıca arkadas din eğitimine tamamen karsı gelmemis.din eğitimi adı altında sadece tek bir dinin öğretilmesinin cocukların özgür iradesiyle secim yapabilmesini engellediginden bahsetmis.
      ···
    5. 5.
      +1
      Türkiye laikmi güldürme beni
      ···
      1. 1.
        +1
        Millet kafayı islamla bozmuş
        ···
    6. 6.
      0
      çok iyi de oldu çok güzelde iyi oldu taam mı. haa aralarında bir fark kaldı o farkta çok güzel oldu. mesela herkesin hayatına kimse garışamaz ha nasıl garışamaz ben bu şeğkıl giyinirim o bu şekıl giyinir. ha hiçkimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. ha başörtü gurban olduğum yaresulullahtan gelmiş olabilir ama lakin öyle değildir.
      ···
    7. 7.
      0
      he işte bu devlet düzeni laik kalacak NEV-OSMANLI DEĞiL NOK-TA.
      ···
    8. 8.
      0
      Dersin adi din kulturuyle kalmiyor ahlak bilgiside var ustelik dersde cogu zaman ahlak ogretiluyor diger dinler ogretiliyor. Bir tak bilmeyen bu yoksun yobazlarla ugrasmaktan biktim mk gidin arastirin. Adam sana seni yaradandan bahsediyor sen burada ders kaldirilsin diyorsun. Onu kaldirsinlar dicegine imamhatipler kaldirilsin de. Mk imamhatipleri kalkin artik!
      ···
    9. 9.
      -2
      Çok doğrusun dostum. Laik bir ülkeyiz değil mi? Laiklik neydi din dersini kaldırıp. Karına kızına zütünü başını açtırmaktı. Aman diz altında etek giymeyin giydirmeyin. Laiklikden çıkarsınız sonra. Dekolteyide unutmayın. Südyeni boşverin meme ucu tişörtden fırlasın. Alkolik olun.Ne kadar laik olduk değilmi bu dediklerimle. Pehh eskiden neydi öyle. Evlenmeden başka kızın elini tutamazdın.Ne kadar geri kafalılık değilmi.O kadar geri kafalılık ki evlendiğin kadına el değmemiş oluyodu şimdi.Şu an gibilmemiş karıyla evlenen laik değildir. Dediğin gibi türkiye laiktir laik kalacak
      ···
      1. 1.
        0
        neyse ki son zamanlarda islama verilen değer arttı da artık cocuklara da tecavüz edebiliyolar. dinimiz amin.
        ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster