/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +8
    semanın benle konuşma çabalarını yanıtsız bırakmış üstüne bide sinirlenip telefonu kapatmıştım yaklaşık bi 4 saat sonra istanbula geldiğimde bi duş alıp telefonu açmam 5 saati falan bulmuştu. Telefonu açtığımda 5 arama 30 küsür mesaj vardı . Semayı aradım , açtığında ağlıyordu ;
    b-sema noldu ? neden ağlıyorsun?
    s-benim bu hayatta güvendiğim tek insan sensin , sende ortadan kayboldun , neden böyle yapiyorsun ? lanet olsun hepinize (ağlayarak söylüyor bunları)
    b-sema nolduğunu söyler misin ? ağlama artık tamam bekle geliyorum yanına
    bastım kızın yanına gittim , aşağıya indi , sahil tarafına geçip konuşmaya başladık olay şöyle gelişiyor ; kız arkadaşlarıyla evinin civarında bir cafede çay içerken burak geliyor cafeye sözlü taciz etmeye başlıyor , kız rahatsız olup garsonlara söylüyor ama garsonlarda burağın arkadaşları olduğu için pek birşey demiyorlar kız kalkıp eve doğru gitmeye başlıyor , burakta arkasından tabi hemen kolundan tutuyor işte ufak bir bırak kolumu falan muhabbetleri geçiyor aralarında sonra çocuk kutudan yüzük çıkartıyor evlen benimle , kabul edersen ailemle konuştum yarın gelip seni isteyeceğiz diyor , kızda bir duruyor hayır mayır desede aklı karışıyor ve hemen güvendiği liman , güvendiği sesi arıyor yani BENi , ben napıyorum ? Telefonu 5 saat boyunca kapatıyorum , evet haklsınız kafamı gibeyim . Konuşma bitti ben kızı sakinleştirdim işte ufak şakalar falan biraz güldürdükten sonra , peki hiç tereddüt ettin mi dedim , nasıl yani dedi , yani hiç acaba dedin mi beni o an bırakıp o çocuğa evet demeyi düşündün mü ? dedim, ne dese beğenirsiniz amk ? Evet çok kısa bir an evet demeyi düşündüm dedi amk başımdan aşağı kaynar sular döküldü , dünyam başıma yıkıldı lan , gözlerim doldu , böğrüme birşey oturdu , yutkunamadım , kendinizi benim yerime koyun sevdiğiniz , saçının teline zarar gelmesini istemediğiniz kız yanınızda otururken , sizin elinizi tutarken böyle birşey söylüyor . Ben naptım ?
    ···
    1. 1.
      +1
      şukunu verdim güzel gidiyor
      ···
    2. 2.
      0
      Hızlı yaz bin
      ···
    3. 3.
      0
      Hızlı yaz bin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster