/i/Tespit

  1. 1.
    +730 -182
    siz izmirdeki erkeklere gavat diyorsunuz ama hiç izmire gelip yoldan geçen açık giyinmiş bir kıza laf attınızmı ? deneyin bakalım oradaki esnaflar sizin nasıl ağzınıza sıçıyor .

    siz izmire uzun zamandır gavat şehri huur şehri diyorsunuz ama ülkemizdeki bazı illerde kızlarımıza yapılan haksızlıkları görmüyormusunuz ? 14 yaşındaki kızını satanmı dersin kendi akrabasınla evlendirilip o yaşta hamile kalanmı dersin , genç yaşta okutulmayıp görücü çağırılan kızmı dersin neler neler var ? şimdi soruyorum size hangisi daha kötü ? hangi bölge daha edepsiz ?

    tamam oradaki kızlar açık giyiniyor olabilirler fazla rahat hareket ediyor olabilirler , sosyal medyada açık saçık paylaşım yapıyor olabilirler ama bu ; o kızın babasının ailesinin gavat olduğunumu gösterir ? babası biliyormu hangi berkecanla takılıdığını nereye gittiğini , adamcağız sadece kızınının üstünü siyahlara bürüp evinde mum gibi otutturmuyor o kadar ( bu da onun kendi görüşü ) .

    ayrıca izmir coğrafi konumundan ve mevsimsel özelliklerden dolayı türkiyenin en iyileri arasında yer alır , ve izmirden daha çok atasını seven ve saygı duyan bir şehir yoktur . bazı koyunları en az görebileceğiniz şehirde izmirdir .

    not : izmirli değilim , manisalıyım . sık sık izmire giderim . orda burda prim için troll başlık açması değil o . eğer bir iddianız varsa sözlerinizle desteklersiniz .

    edit : başlığa gelen yorumlarin çoğu beni çok mutlu etti beyler, fikrimi destekleyen herkese teşekkürler..
    ···
   tümünü göster