/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27
    Peder ağa sabah 7 de kaldırdı çabuk kalk işe gidiyoruz diye, söve söve kalktım gittim banyoya. Nasıl birşeyse her sabah yağlanıyor saçlarım, zamanında her gün yıkadım yıkadım şimdi onun çilesini çekiyorum. Saçları yıkayıp kuruttuktan sonra gittim yemeği yedim tam çay sigara yapıcam derken peder kalk gidiyoz geç kalıyoz dedi, bidaha sövdüm. Neyse dedim arabada içecez artık, çıktık yola yaktım sigarayı gidiyoruz, bu arada babanın yanında nasıl içiyosun sigarayı falan derseniz 6 senedir içtiğim için birşey demiyolar bana, alıştılar yani. Günün ilk sigarasıyla ciğerlerimi şenlendirip beynimi uyuştururken peder ağa bana dönüp ;
    P : Hadi yine iyisin bizimkilerle konuştum onlarda getiriyo oğullarını.
    Dedi. Yazım kötü geçicek diyip hayal kırıklığına uğramışken birden neşem yerine geldi. Gelecek çocuklar tam kafa dengiydi, zamanında sigara alkol muhabbet falan doyum olmuyodu aramızda. Birinin adı Sadık iri yarı biriydi, diyerinin adıda Mehmet. Mehmet genelde karı kız işlerine bakardı, anlıyacağınız yavşaktı ama ciddi ciddi çok kız çevresi vardı. inşaate gittik onlar benden önce varmış çoktan semaverde çayı demlemiş sigaralarını içiyolardı. Beni görünce hemen “ ooo gardaşım hoş geldin bizde seni bekliyoduk da “ diyip yanıma geldiler.Bi iki muhabbet ettik nerelerdesiniz , hiç görüşemiyoruz falan ardındanda işe koyulduk. inşaatte yaptığımız işler sabitti, ytong getiriyoduk, tuğla yığıyoduk, çimento garıyoduk. inşaatte çalışan arkadaşlar bilir, çimento garmaktan daha kötü birşey yoktur.O toz dumanının içinde nefes olmak o kadar güç oluyodu ki bir an önce bitsin diye sayıp sövüyoduk hep.

    Panpalarım biraz ilgi olursa yazmaya devam edicem, ha ilgi olmazsada hikayeyi yarıda bırakmam merak etmeyin.+5 şuku gelirse devam etmem için yeterli olur, yada 5 panpamızın takip ettiğini biliyim yorumla..
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      inşaata gidiyorsun ne saç yıkaması amk
      ···
   tümünü göster