/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -1
    Evet beyler merhaba uzun zamandır sözlüğe girmiyordum dün gece yaşadığım olaydan sonra sizden yardım beklemek tavsiye beklemek için sözlüğe girdim kısaca anlatiyim ne yapmalıyım.
    Beyler ben ailemden uzak, Antalyada 1 arkadaşımla eve çıktım ama arkadaşım son1 aydır çok garip davranıyor. noldu bir şeyin mi var gel konuşalım dediysem hep kaçtı işten gelip direk odasına geçiyor tek bir söz dahi etmeden.2 gün önce yine bu akşam eve geldi.ben de işim gereği bilgisayardayım 24 saat ve oyun oynuyorum durmadan.bu geldi direk odasına geçti ben içinden bi yandan csgosa ruslara sövuyorum bi yandan bu pekekente sövüyorum. biraz sessiz olur musun dedi 1 hafta sonunda ettiği tek kelime bu. Ben de tamam dedim sonra ışığı söndürdü kendi odasının uyudu galiba dedim oyuna devam ettim.
    (Evet beyler benim de bir hastalığım var geceleri uyumamak.her zaman sabahın 5i 6sı gibi yatarım geceleri hiçbir zaman uyumam)
    Neyse bir günde 2 rank düştüm diye sinirliyim kapattım pcyi tele geçtim kulaklıktan müzik dinliyorum dışarıdan gelen sesleri gibsen duyamam yataktayım. sağıma doğru dönük telefonla oynuyorum işte hatta rammstein-sonne şarkısını dinliyordum birden çişim geldi işeme duygusuyla yataktan döndüğüm anda arkadaşımı bana bakarken gördüm yüzyüze geldik ve korkudan öldüğümü sandım içimden bildiğim bütün sureleri okudum beyler. sonra hiçbir gibim yokmuş gibi odasına gitti konuşmamız lazım diye kapısına gittim yumrukluyorum kapıyı bin kapıyı açsa gibicem ama gibemiyorum tırsıyorum beyler. evet sizce evleri ayırmalı mıyız napmaliyim tavsiye verirseniz yardım ederseniz çok mutlu olurum
    ···
   tümünü göster