/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2
    oha amk başlığa bak tek küfür yok bir incidemiyim diye kontrol ettim aq

    ayrıca @1 aynı benim düşüncelerimi yazmışsın nicke baktım bu yazı benim mi diye o derece
    ···
    1. 1.
      0
      Ahahah * . işte dostum tek sen ben değil birçok kişi okusa kendinden bir parça bulur fakat kaçarlar . 1 ay öncesine kadar bende kaçıyordum . Kaça kaça nereye kadar . Boş boş mu inanacağız ? Ben de araştırmaya karar verdim . Şu an o süreçteyim ve çok uzun olacağa benziyor .
      ···
      1. 1.
        0
        ya aq ben cok bilgiliyimde sana şöyle söyliyim ne kadar araştırırsan araştır sonucun ateistlik.. bilimsel olarak tabi.. ancak ben bir yaratıcının varlığını biliyorum yani felsefik olarak bilimsel değil .. ancak bu dinlerin anlattığı gibi bir yaratıcı değil.. belki bir enerji.. belki bizim oluşumumuzun adı tanrı yaratıcı
        kısacası olayı bilimsel olarak araştırırsan mutlaka ulasacağın sonuç ateistlik olacak. felsefik yaklaşımda ise bir tanrının varlığına inanabilirsin.
        kestirme yol budur
        ···
      2. 2.
        0
        işte ben olayı hem felsefi hem bilimsel hem dini olarak inceleyeceğim . Çünkü birisi ekgib kalırsa tam oturmaz fikirler . Bilimsel araştırma biraz tuhaf olur çünkü iman soyuttur . Ben inanıyorum ama bu sırf inançtan mı hayır . Felsefi olarak inanıyorum . Neden-sonuç ilişkisine dayanarak biraz , biraz da kafamdaki sorularla .
        ···
   tümünü göster