/i/Tespit

  1. 1.
    +26 -14
    1-çünkü benim yararıma hiçbirşeyi yok amk içmem bana birşey kazandırmıyacak

    2-yararı olmadığı gibi zararlı 1 yıl kalp hastanesinde çalıştım gördüğüm manzaralar beni şok etti. trakeostomi takılan mı dersin goğus hizasından göbek deliğine kadar ameliyat dikişleri mi dersin ne ararsan var. size şimdi zararı yok gibi geliyor ama 30-40li yaşlarında anlayacaksınız zararı nefes alıp vermeniz şarkıya fon müzik olabilecek seviyeye gelicek.

    3-Boşa para israfı amk bir insan kendisini ölüme bir adım daha yaklaştırmak için neden para ödesin siz mazoşist misiniz amk?

    4-Dertlenince içiyorum diyenler için de bizim dertlerimiz yok mu amk ben dertlenince müzik dinliyorum bilgisayar oynuyorum rahatlıyorum başka bir şeyle de uğraş yapabilirsiniz.

    5-çünkü sigara içince havalı olacağını zanneden huur çocuklarından olmadım ve ortam yapmak için sigara içenlerden de çok farkım var

    Allah'ın olup olmayacağını sorgulayana kadar neden sigara içtiğinizi sorgulayın emin olun size çok daha faydası olur

    Sigarayı bırakın panpalarım zaten zamda geldi amk neden içmeniz için hiçbir neden yok.

    Sigara bırakma konferansına katılmıştım, aklımda bulunan birkaç şeyi size soyleyeyim

    Ne kadar çok içmiş olursanız olun yolun sonu değil bıraktıktan en kotu 1 ay sonra sonuç verir ve hasta olursunuz hastalıklarınız ortaya çıkar bunlara da erken teşhis koyarak gönül rahatlığı ile tedavi olabilirsiniz sigara hastalığı da bastırır bir nevi

    elinize bir uğraş alın canınız sigara içmek istediği zaman onla oyalanın tesbih sallamak gibi

    Edit:Nasıl da çalıp prim yaptım ama ehehe
    ···
   tümünü göster