/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2 -1
    iki saniye okuyun şunu uzun ciks hikayelerini okurken özet geç bin demiyorsunuz iki dakika okuyun.

    bakın. ben de belli bir dönemdir bu sözlükteyim ama yaşımı, cinsiyetimi veya kimden daha olgun olup olmadığımla alakalı bir giriş yapmayacağım çünkü problem tam da bu.
    farkında değilsiniz, buranın bir ayarı yok. burada çok iyi adamlar var benim buradan o kadar çok arkadaşım oldu ki. dertleştiğim oldu ağladığım oldu güldüklerim oldu. çok güzel insanlar var gerçekten ama yavşaklar, huur çocukları, ped0fili ruh hastaları da var. ulan adam teyzesini gibiyor, amcasını gibiyor, ablasını babaannesini gibiyor. siz de sırf buna uçkurunuz kalkıyor diye geçip okuyorsunuz. ya tövbe estağfirullah diyip neden geçemiyorsunuz? sadece anne midir namus? adam bunu taşşağına bile yazmış olda düşünmüş değil mi bunu? sübyancıları ifşa eden bir platform olduk son zamanlarda, bir de böyle bir platform olduk.
    namus demişken, bakın. şu kalıplardan vazgeçin. sürekli insanları kalıplara sokmak ve şekiller vermekten vazgeçin. nesin sen? feministim. nesin sen? komünistim. nesin sen? ateistim. nesin sen? suriyeliyim. insanları kalıba sokup başlıklar açmadan önce beyninizi kullanmayı öğrenin am kafalı huur dölleri. yok snap kullanan budur yok şu kıyafeti giyen budur yok türban giyen budur. ben şuan selin'im. türban takıp çıkabilirim. snap kullanabilirim. mini etek de giyebilirim. ama türban takınca farklı mini etek giyince farklı biri oluyorum. ama işte olmuyorum! şu platformda açılan en fazla iki başlık türü var biri kuzenimi gibtim biri de bakire olmayan kızla neden olmaz. oturun ve izleyin ironiyi. ulan o kız, tek bir kez aşık olmuş ve bir kez tecavüze uğramış olabilir, ya da hiç sevgilisi olmamış ama herkesle yatmış da olabilir! ya da bir fahişe olabilir ama bir kez bile birinin duygularıyla oynamamış da olabilir. feminist değilim feminizmden nefret ederim. yani daha doğrusu feministlerden. şuan uzun uzun konuşmayı o kadar istiyorum ki. ama altı yaşında küçük çocuklar gibisiniz. gerçekten laf anlamayan insanlarsınız. yok kürt yok suriyeli. yok bilmem ne. gibeyim lan sınırları! ırk yok. anladınız mı huur çocukları? ırk. yok. aptal çizgiler çiziyoruz ve oraları genişletip daraltmak için birbirimizi öldürüyoruz. aptal bir toprak solucanı bile geçiyor onları ama biz geçemiyoruz. anlamıyorsunuz. insanları kalıba sokup maddelemek sizi ilkelleştiriyor. burada dalgasına dolaşıyorsunuz büyük çoğunluğunuz farkındayım ama umarım böyle düşünmüyorsunuzdur. umarım, umarım, umarım... insanların laneti bu. o kadar ilkelsiniz ki. midemi bulandırıyorsunuz. huur çocukları.

    ama, benimle aynı fikirde olan varsa, allah razı olsun. şimdiye kadar okudunuz. sağolun. umarım. umarım. umarım insanlar bir süreden sonra kendilerine ezberletilenleri değil, baştan beri düşünmüş olmaları gerekenleri anlatırlar.
    ···
   tümünü göster