/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +316 -27
    Öncelikle s.a beyler , tek partta bitireceğim biraz uzun olacak ;

    Scarlet Johansson koyacak fotoğraf bulamadığım içindir..

    Olay %100 gerçek falan sıktı bunlar , olay daha önceden yaşanmış ve dün akşam bana gelen mesajla körüklenen bir olaydır.

    Bundan yaklaşık 10 sene önce ilkokuldayken (sınıfımı hatırlamıyorum yalan olmasın) , her okulda oynanan , neredeyse her erkeğin başına gelen bir olaydır :

    Zorla kızlar tuvaletine sokulmak..

    O zaman ufağım 30 kiloyum ama gururum var , gururum benden ağır o derece gururlu bir çocuktum neyse.

    Beni kızlı erkekli karışık , sınıfın neredeyse bütün mevcudu , 30 kişiye yakın tuttular soktular içeri , içeri sokmayı bırakın kızların tuvalet kabinine soktular.

    Camış Süleyman vardı bizim benim şuanki kütlemden ağırdı o zaman belki , bu ayı kapıya dayanmış itemiyorum kapıyı.

    Üstten çıkmak geldi aklıma tırmandım kapının üstünden aşşağıya , arkamdan camış Hüseyinin koştuğunu duymamla beraber iyice hiddetlenerek Usain bolt abimizin rekoruna yetişecek şekilde hunharca koşmaya başladım.

    Tuvalet dar fakat çok uzun bir tuvaletti , benide en uçtaki koridora koydukları için kapıya kadar baya bir mesafem vardı . Aralardan sıyrılıp koşarken kapının ağzında ellerini ve ayaklarını açmış , maximus un X i gibi duran arkadaşım (ismini değiştiriyorum) Merve'yi gördüm..

    Ben o hızla koşarken o ellerini ve bacaklarını açmış gülerek bana bakıyor , sözde beni durduracak .

    Saatte 39kmh hızla , sağ ayağımla bunun bacaklarının arasından yukarıya bruce lee nin "Jet Kune Do" tekniği ile var olan tüm gücümle tekmeyi yapıştırdım.

    Bakın abartmıyorum kızın 2 ayağı yerden kesildi , havalandı , ve yere yapıştı .

    Tuvaletten Mervenin üstüne basarak sınıfa doğru koşmaya başladım. Sınıfa girdim , normalde peşimden gelmeleri lazımdı , fakat kimse gelmedi meraklandım bende açıkçası , sonra gibtir edip su içmeye yöneldim .

    Camış Hüseyin sınıfa dalarak "Lan ne yaptın olum sen" diye bağırmasıyla arkamı dönüp " Ne diyon Hüseyin yakalayamadınız işte" dedim Hasan ise "Oğlum yerler hep kan oldu kızın bacağı kanıyor " demesiyle sınıftan fırlayarak olay mahaline doğru koşmaya başladım .

    Başında 3 ü öğretmen 30 kişi vardı , sınıf öğretmenimiz kızı kucakladı ve müdür yardımcısının odasına girdi , bende peşlerine yöneldim . Fakat tuvaletin önünden geçerken kafamı olay mahaline çevirdiğimde yerde duran bir avuç bile olmayan kanı gördüm .Korkudan altıma sıçarak müdür yardımcısının odasına girdim.

    Kız hüngür hüngür ağlıyordu , müdür yardımcısı beni 2 tokatladı ve birdaha böyle bir oyunun oynanmayacağını söyleyerek beni sınıfıma yolladı.

    Kız ertesi gün de dahil cuma - cumartesi - pazar okula gelmedi.

    Pazartesi herşey normal bir şekilde konuşmaya devam ettik.

    Evet beyler olay bu , olayı kızın ve camış arkadaşımın ismini değiştirerek anlattım , artık sizde olayı biliyorsunuz , şimdi bana gelen mesaja bakalım.

    http://www.imgim.com/3994incis9168347.jpg

    Ne diyorsunuz beyler ?

    Edit : kız güzelse evlen demişsiniz , yok amk eşşeğe benziyor .

    Dipnot: cumartesi pazar okulda sabah 8 veya 9 da saatini tam hatirlamiyorum , kurs vardi .
    ···
   tümünü göster