/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +66
    Çinlimisin kardeş
    ···
    1. 1.
      0
      TÜRKÜZ ELHAMDULiLLAH
      ···
    2. 2.
      0
      K.b kardeş o zaman ameliyat ol allah yardımcın olsun
      ···
    3. 3.
      0
      birader hakikaten gibintin oldugunu soylemissin o yuzden sulandirmayacagim.

      oncelikle o milletin sana tavsiye ettigi ilaclarin tamami hikaye. bak buradaki ergenler gibi uc kurusluk bilgimle sana tavsiye vermiyorum. hic umut baglama ilaclara. bu sorunu olan adam surekli kafaya takar. o yuzden her daim umut tacirlerinin ekmek kapisidir. yani sen bunu ciddi ciddi dusunuyorsundur, acaba yararli olurmu diye ihtimal veriyorsundur ama bu senin caresizliginden. cikipta sana" bir ilac vericez, bas barmagin uzayacak" vs deseler direkt gibtiri cekersin. ama tabi bu durumdaki adam o kadar mantikli olamaz. herneyse.
      bu durum direkt cerrahi operasyon disinda cozulemz. o yuzden internetteki illegal ilaclari kullanip, parani kaybetme daha da otesi sagligindan olma.

      ama asagida "Diğerlerini gibtir et bu entry yeter sana" diyen bir girdi var. en guzel cevabi o vermis.
      ote yandan madem Alla inancin vs var. cokta takma bunlari kafaya. senin sinavinda buymus. kor olmaktan sakat olmaktan cok daha kolay bi hayat. bu kadar kafaya takmak Allah a karsi sukursuzluktur.

      Kizlar paraya geldigine dair hayatin sifresinide cozmussun zaten, basta konus, hakikaten seni sevecek birini bul her halinle

      hadi Allah yardimci olsun
      ···
    4. 4.
      0
      hasgibtir kahkaha attım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster