/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2445 -50
    Olay daha demin başıma geldi. Bu huur ayrılmak için mesaj attı tabi bende uygun bir dille kendisine yol verdim. Hayır anlamıyorum amk ayrılırsın anlarım elveda, bay bay , hakkını helal et vs. Ama sen kalk ayrılmak iste üstüne bide " o kadar yaşanmışlık var en azından gitme diyebilirdin diyo" sinirlenmede neyap amk. Böyle kızların acilen gibilmesi lazım ve bu işte sizin gibi koca yannanlı panpalarima düşüyor. Neyse Allaha emanet olun ben yatmaya gidiyorum.

    Not: resim koymayı unuttum başlığı tekrar açtım helal edin.

    Not2: beyler kız sabah tekrar mesaj attı ve yalvarmaya başladı. Şuan acayip mutluyum sevincimi sizle paylaşmak istedim. Yarın sabah ilk işim sizi karıya zütürmek olucak. Alın buda link http://www.imgim.com/8740inciq5791004.jpg sorun çıkarsa özelden atarım fotoğrafı, hadi eyvallah.

    Not3: panpalarım artık kızların bu olaydan sonra ne kadar değersiz olduklarını anladım sizinde anladığınızı umuyorum yani diyeceğim şu ki yaptığım şey bence bi devrimdi devrim olmasada çoğu kişiyi etkiledi bu devrimin devdıbını sizlerden bekliyorum kızların sizi ezmesine izin vermeyin sonra aptal saptal başlıklar açmayın yok sevgilim beni eniştemle aldattı, terketti sonuçta karşınızdaki bi insan ve o insan sizin koca yannanınıza muhtaç umarım bu olayı dikkate alırsınız.
    Hepinize teşekkürler
    ···
   tümünü göster