/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +29 -3
    .” ilk beraber olduğum çocuğa karşı çok temiz ve derin hisler besliyodum, herşey çok güzel gidiyodu beni çok sevdiğini, asla bırakmıcağını söylüyordu. Bende bunlara inanıyodum, aptal gibi inanıyodum söylediği her söze.Bir gün beni evine davet etti, beraber kahvaltı edip film izliyeceğimizi söyledi. Aklımda hiç kötü bir düşünce yoktu, beni sevdiği için aklımda en ufak bir şüphe dahi olmadan gittim evlerine.ilk önce kahvaltımızı yaptık, ardından film izlemek için bilgisayarın olduğu salona gittik. Oturup izliyorduk ama o rahat durmuyodu, durmadan öpüp ne kadar güzel olduğumu ve benim için delirdiğini söylüyordu. Bunları duymak hoşuma gidiyordu, şu hayatta sevmekten güzel birşey varsa sevdiğin tarafından sevildiğini bilmektir, bende öyle sanıyodum.Ama o öyle yapmadı benimle beraber olmak istediğini söyledi, hayır dedim kesinlikle olmaz.Ama o tam tersini söylüyordu, resmen yalvarıyordu önümde. Korkudan ağlamaya başladım, ağladım ama nafile. Beni deliler gibi seven adam gitmiş, zavallı adi bir adam gelmişti karşıma”.Bunu anlatırken göz yaşlarımı tutamamıştım, bu kadar güzel ve masum bir kıza bunu nasıl yapmıştı anlayamamıştım. Benim ağladığımı farkedince oda hıçkıra hıçkıra ağlayıp anlatmaya devam etti.” Ne yapıcağımı şaşırmıştım, bu sefer yalvaran o değil bendim. Yapmaması için yalvarıyordum, hemde çıldırırcasına yalvarıyordum, onu ne kadar çok sevdiğimi söyliyip yapmaması için yalvarıyordum.Ama, ama öyle olmadı hiç birşey, anladınmı beni hikayeci. Benim istediğim gibi olmadı hiç birşey.O eve geldiğim gibi temiz çıkamadım o evden, anlıyomusun beni hikayeci”.Tüylerim diken diken olmuş, birbirimize sarılmış hıçkıra hıçkıra ağlıyoduk.Ne yapıcağımı şaşırmıştım, bu kadar mutlu gözüken kızda ne dertler, ne kederler varmışta ben bilmiyomuşum. isterse bir yerlere gidip oturabiliceğimizi söyledim, olur diyip kafasını salladı. içeri gidip bizimkiler haber verdim, ama onların pek umrunda değildi. Yanındaki huurlarla meşgullerdi, işte o an içimden dedim, bir böyle 5 dakikalık zevk için beraber olup ardından hiç birşey yaşanmamış gibi eğlenip hayatına devam eden kızlar var, birde böyle olaylar yaşayıp hayatının anası gibilmiş kızlar var. işte orda dedim kendi kendime, bu kız benim olmalı.Bu kızı elimden geldiği kadar mutlu etmeliyim, çünkü bunların hiç birisini haketmiyordu.O kadar iyi niyetli o kadar saf bir kızdı ki düşündükçe beter oluyodudum.

    Gençler sizin için şu saatte bayık kafayla yazıyorum, bi hatam olduysa affola, sizde benim için bi şukuyu ekgib etmeyin.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      lan yalanini gibiyim huur cocugu.
      olurda yalan degide hakikaten bu kadar salaksan, o zaman senin gotunu gibeyim

      yemin ediyorum sacma buldugum seyleri yazacak kadar sana deger vermedigim icin giblemeden gidiyorum bu yannantan basligi mk
      ···
    2. 2.
      +1
      ağlayacağına gibsene yannan
      ···
   tümünü göster