/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    http://www.ensonhaber.com...ilar-izle-2011-11-13.html

    Bunlar degilmi 2011de Turk bayragini yakan. Bunlar degil mi hatayi kendi topraklari gibi gosteren. Ulan musluman kisi ulkesini savunur sehitlik mertebesinden dolayi. Korkmadan savasir ama bunlar kendi ulkelerine hainlik yapiyor. Kendi ulkesine hainlik yapanlara ise biz vatandaslik veriyoruz.  Adamlarin ne tak oldugu belli olmadan sorgulamadan hepsini ulkeye doldurduk. Daha 3 gun once bomba yaparken kendini patlatan suriyeliler diye haber cikti. Ulke nuhun gemisine dondu.

    Sosyal medyaya bakin orada ise akp gotu yalayanlar "musluman kardesi acken tok yatanlar bizden degildir" gibi ayetleri paylasip bu ayetler uzerinden suclarini gizlemeye calisiyor. Ulkedeki gazilerin ve sehit ailelerin daha bircok sosyal hakki yerine getirilmemisken. Sen daha dogudaki kürt halkin ile basa cikamamisken. Senin öz evlatlarin ac ve aciktayken sen nasil olurda ne oldugu belirsiz suriyeliyi ulkene alirsin?

    Suriyeliler ulkeye ilk giris yaptiginda ne demislerdi? "Gecici olarak ulkemizde misafir edecegiz". Simdi ise vatandaslik verecegiz diyorlar. Bu adamlarin neden bir lafi digerini tutmuyor arkadas. pkk ile gorusen serefsiz namussuzdur dedikten sonra gorusen arkadasi bizzat ben gonderdim gibi sozlerinde hep bir tezatlik terslik var.

    Olaya bakar misiniz arkadaslar adam suriyeden kalkip gelecek. ne tarihini ne dilini ne orf, adetlerini bilmedigi bir ulkenin gelecegi icin oy kullanacak. Bunun uzerine daha ne soylenebilir?

    Dogudaki kurtlere hizmet uzerine hizmet yaptin. Her turlu terorist yandasligina goz yumdun. O adamlarin elektrik parasini sehit olan askerin vergilerinden aldin. Senin vatandasin asgari ucretle yasamaya calisirken sen gittin suriyelileri ulkeye alip kendi milletine verdigin haklarin daha fazlasini onlara verdin. Emin olun bu suriyelilere akitilan paralar ve hizmetler ekstra vergi ve zamlar ile Turk halkinin sirtina yuklenecektir.

    Biraz akli olan gercekleri zaten gorur fakat hala eksi verip ermeni usagi filan yazacak ampul kafalar cikacaktir eminim.
    ···
   tümünü göster