/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +83 -8
    Saat sabahın 7si. Alarm çalışıyor ve sekreter meral hanım uyanmaya başlıyor. Meral hanım 170 boylarında güzel vucutlu fit ve hoş bir kadındı. Patronunun da gönlünü kazanması pek uzun sürmedi. Kahvaltısını hazırladı. Ve üstüne 2 saat makyajla ugraştı. Saat 9 da varması gereken işe 10 da ulaşmıştı. Patron vedat bey kalkmış penisiyle derhal yanına çağırdı merali.

    - Saat kaç ?
    - Yhaa ben çok özür dilerim vedat bey.

    Meral bugün de çok şık duruyordu. Meral zekası yerine güzelliğini kullanan bir kadındı. Bu yolda ne yapması gereken şey varsa yapardı. Çünkü kapitalist sistemin para için her şey mübahtır kuralını uyguluyordu meral hanım. Yağ çeken meslektaşlarından ne farkı vardı ki ? Ve abaza vedat bey kalkmış penisine karşı koyamadı.

    - Önemli değil Meral Hanım bu arada akşam ikimiz mesaiye kalacağız haberiniz olsun.

    Vedat bey başarılı bir iş adamıydı. Fakat karısını tatmin etme de pek başarılı sayılmazdı. Bu yüzden egosunu çeşitli yollardan tatmin ediyordu. Daha geçen gün karısı Serpil Hanımla kavga etmişti bu durum yüzünden. En başarılı adamların ego ve vajina uğrunda düştüğü haller içler acısıydı.

    Serpil Hanım bir modacıydı. Kocasının parası ve çevresi sebebiyle başarılı bir modacıydı. Çevresi ona hasetli gözlerle bakıyordu. Her şeyi kocasına borçlu olduğunu düşünüyorlardı. Pek haksız sayılmazlardı. Serpil 23 yaşında her şeyden çok seviyorum dediği Mete'den 40 yaşındaki vedat yüzünden ayrılmıştı. Vedatla ilişkisi sürekli sorunlu geçiyordu ama ayrılamıyordu ondan. Çünkü ondan ayrılırsa düşeceği durumları biliyordu. En azından yataktaki ekgibliği metresi kerem ile bitiriyordu.

    Kerem bizim bin diye tabir ettiğimiz bir kişilik. Serpil ile bir parkta tanışmıştı. Serpil'in parmağında yüzük yoktu o zamanlar hala da takmaz. 1. Haftasında evli olduğunu bilmesine rağmen kerem serpil'in kollarının arasındaydı. Kerem serpil'in parası olduğu için buradaydı hala yoksa Merve'ye yaptığı gibi onu da terk ederdi.

    Merve de kerem'e kalbini kaptırmıştı. Hatta kerem merve'nin bekaretini de alan adamdı aynı zamanda. Kerem bundan ayrılınca bekaretiyle beraber masumiyetini de yitirmiş biriydi artık o. Kerem'den sonra bir sevgilisi oldu. Mert diye. Fakat mert kerem gibi degildi. Merve'ye gercekten deger veren biriydi. Fakat merve icin herkes keremdi artık. Çocuğun bütün duygularını sömürmüş sonra da ondan ayrılmıştı. Mert için çok büyük bir şok olmuştu bu. içki üstüne içki içti , sigara üstüne sigara yaktı. Artık bütün kızlara huur gözüyle bakıyordu. 1 ay sonra selin diye bir kızla tanıştı. 3 ay sonra da selin'in bekaretini aldı.

    Selin'in bir ablası vardı. ismi ilaydaydı. O içine kapanık birisiydi. 25 yaşındaydı fakat hiç arkadaşı yoktu. Çok tatlı bir kız olmasına rağmen hiç sevgilisi bile olmamıştı. Ona yürüyen herkese çok sert bir biçimde tepki veriyordu. Belki de ilaydanın bu halde olmasının tek sebebi ailesinin sürekli selin'e sevgi göstermesi ve onunla ilgilenmesiydi. ilayda sevgiye inanmıyordu. Ailesi bu yaptıklarının farkında degildi ve ilaydayı da çok seviyorlardı. Fakat ilaydanın bilinçaltı bunlarla doluydu. Ailesi durumundan endişelendi. Bir pgibologa göndermek istediler. Ve adını sıkça duydukları yusuf beye göndermek istediler. ilayda yusufun yuzune bile bakmıyordu. Yusufun da pek umrunda sayılmazdı. Fakat akşam yatağına huzurlu koymak zorundaydı ve sordu.

    - Hayat nasıl gidiyor ilayda ?

    Böyle birkaç saat konuştular. ilayda rahatlamıştı bir nebze olsun. Eskisine göre daha iyi hissediyordu. Fakat bunu yusufa söylemedi. ilayda huzurlu bir uyku uyumuştu sonunda. Yusuf ise evine girmişti. Bir pgibolog dertlerini başka birine anlatamıyordu ki. Evin içinde dolaşıyor duvarlara yumruk atıyor ve sürekli intiharı düşünüyordu. intihar etse onu 1 aydan önce kimsenin bulamayacağını da düşünüyordu. Herkesi umursayan birinin umursanmaması çok can yakıyor olmalıydı.

    Final mi ? Vedat bey kerem ile serpili yakaladı yatak odasında. Serpil ile vedat boşandı. Vedat bir ay sonra meral ile evlendi. Meral mesleği bıraktı ve modacı oldu. Serpil ise Vedat beyin rakibi Oktay beyin yanında sekreter olarak çalışmaya başladı. Kerem çok etkilenmedi yaşına devam etti. Merve , selin, mert ve mete de kendileri gibi insan yaratmaya devam ettiler. Yusuf bey bir gece dayanamayıp bıçağı bileğine dayadı. 1 hafta sonra hastaları merak edip yusufu buldular. Cansız bedenini. ilayda yine o eski moduna geri dönmüştü. Umudunun tükendiğı bir gece yaşadığı oda da kendini asarak intihar etti. Ailesi çeşitli yaslarla biricik kızını toprağa verdiler. Para ve ciks içinde yaşayıp duranlar bu dünyaya tutunurken bunları bulamayanlar bunları reddedenler bu dünyadan uçuuup gittiler.
    ···
   tümünü göster