/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -3
    Uzun süredir planladığım şeyi hayata geçiriyorum çok uzun soluklu olacak ve eğer beğenilirse sonunda kitabımı bastırmayı planlıyorum.

    Part 1 :

    GiRiŞ
    03.07.2016 Yeni Kordon - Çanakkale

    Sigara zararlı diyorlar gibtirin oradan düşündükçe yakıyorum sigaramı. Çık kafamdan lanet olası kadın çık! Yine zarar görüyorum yine acı çekiyorum ah ulan ah. Söz konusu aşksa çok başarısız adamım lanet olası kadınları hiç çözemiyorum. Hepsi aynı mıdır ki? Aynıdır aynı karşıma kim çıksa aynısı oldu. Şimdi otur oğlum beni elimde haplarla gözkapaklarımın kapandığı ağzımdan köpüklerin çıktığı kalbimin durduğu hikayemi dinle.

    Sergen Sergen ! Uyumadın değil mi ? Beni dinlemen lazım bol bol sigara al yanıma otur.

    Yeni Kordon çok soğuk bugün Tanrım iliklerime kadar üşüyorum. Ama şimdi farkettimde iliklerime kadar sensizim. Kafama silahı dayayıp duvara kanımı sıçratmak isterdim ama sözlerin daha etkili olduğunu biliyorum; Sonuçta ben ölümü gördüm kaç kişi görebilir ki?

    Soğuğu hissettim kalbim durmuş öyle söyledi doktorlar; ölebilirmişim öldüm de geri gelme sebebim olmalı, bu sebebi, bulmalıyım. Saçma sapan sebeplerden ölüp yeniden dirilmiş olmamalayım. Bu arada öbür tarafta kimseyi görmüyorsun ışık filanda yok bilmelisin. Ah yine kendi kendime konuşuyorum kafamdan geçirdiklerimi sanki biri duyuyor gibi.
    ···
   tümünü göster