/i/Tespit

  1. 1.
    +24 -10
    Yani şimdi milyonlarca yıldır dünya var yüzbinlerce yıldır insanlar var ama bütün gelişmeler son 2000 yılda olmuş. Şimdi bu size inandırıcı geliyor mu ?

    Şimdi bazı insanlar gelecek diyecek ki "yazı bulunduğundan bu kadar gelişme oldu" Ulan yüzbinlerce yıldır sen ve ırkın yaşa yaşa ama uzaktak anlaşmak için bir çare bulama. Şimdi bu imkansız bana kalırsa.

    Şuana kadar olan gelişmelerin neredeyse hepsi bu kadar kısa zamanda olmuş OLAMAZ. Daha önce de bir çok buluş bulunmuştu ve bir toplu felakette (mesela bizim bildiğimiz hz. Nuh'un gemisi ve oradaki sel) bunlara bir nevi reset atıldı çok büyük bir güç tarafından başka açıklaması yok. Bu güç Allah da olabilir başka dünyalardan gelen varlıklar da olabilir.
    Diyelim ki bunu Allah yapıyor. Bu konudaki 2. Seviye teorim Allahın bu olayı her büyük peygamber getirişinde yapıyor olması ve son peygamber hz. muhafazid(sas) olduğundan bu bize atılan son resetlerden di muhtemel olarak 300 yılında gibi atıldı. UNUTMAYIN TARiHÇiLER HER ZAMAN DOĞRUYU BULAMAZLAR. Hiç bir kanıtları kesinkes değildir.

    Peki bunu diyelim ki Allah yapmıyor. Yok demiyorum haşa. Sadece diyelim ki o vesileyi başka canlılara verdi yani bunu dünyalı olmayanlar yaptı. Bu konuda ki görüşüm de bir ana merkes olduğu her galaxyde. Bilirsiniz orta kısımda kara delik olduğu söyleniyor. işte orada bir merkez olduğu her galaxynin bir yöneticisi gibi bir şeyin olduğunu söylüyorum. Bu ana merkez yeterince gelişen yıldız sistemlerini yok ediyor. Yani kıyamet gibi. Ama dünya yok olmadan.

    Kısacası: Dünya milyonlarca yıldır var ve bu kadar gelişmeden fazlası mutlaka vardır.
    ···
   tümünü göster