/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +7
    Yani beyler ergenlik konusunda haksız eyvallah.
    Ancak yeni yazarlar sözlük hakkında kötü bir eleştri yaptığında genelde alt entrylerin içeriği yazarın entry sayısı başlık sayısı ve incipuanı oluyor.Bu adam yeni geldi diye eleştri yapamayacak mı ?Şu resimde göründüğü gibi yeni gelen yazarları hep bir ezme mevzusu. Kimse sözlüğe 10000 entryle veya 20000 entryle gelmedi.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Yeni gelen adam eleştiri yapmayacak tabi abi, ben geldiğimde 1 ay tanımaya çalıştım bu insanları, dün gelip de yıllardır burda olana laf etmek savunulacak birşey değil..
      ···
      1. 1.
        +1
        Ben ona zaten bişey demedim panpa, senide neden çüğülemişler bilmiyorum haklısında. Benim anlatmak istediğim şey şu adam sözlüğe uygulamadan giriyor,3-4 günlük yazar. Uygulamada ki sorunları emek verip liste halinde yayınlıyor alt entrylere bi bakıyorsun adamın entry sayısı incipuanı başlığı falan yazılmış.Bu adamın söz hakkı yok mu ? Burası sonuç olarak özgür bir platform. Adam isterse kötü eleştri yapabilir.Hee eski yazarları kötüleme durumu olur eyvallah.
        ···
    2. 2.
      0
      çüğü umrumda değil, verenin de canı sağolsun, çüğü için yazmayacak değilim,
      bak dediğin doğru, bir emek veriliyorsa bunun karşılığını vermek gerek, bu nesille yada incipuanla olacak iş değil, ama bu arkadaş görüyorsun buranın eskilerinden biri olmasa da emektarına, beliki de en emektar önüncüsüne primci diyor..
      e bu durumda serkanaydmrr'in "sen kimsin beni yargılıyorsun" baabında böyle yapması bence normal.. ortada bir emek yok bu başlıkta bahsedilen olayda..
      emek olsa emin ol serkanaydmrr bu şekilde cevap verecek biri değil..
      ···
   tümünü göster