/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -1
    Selamun aleykum beyler.
    Öncelikle sunu söylemek istiyorum "okumadım, bunu insan okuyacak ,yalan aq " tarzında salak salak yorum atacak arkadaslardan ricam usulca sözlüğü terk etsinler. Moral bozmasınlar.

    Kendimi tanıtayım adım Jankat. 21 yasındayım elektrik mühendisliği öğrencisiyim. Bu olay üniversite sınavına ilk girdiğim yaz basıma geldi. Ben oldum olası dövüş sporlarına meraklıyımdır. Bu sınavın bitmesiyle bana bir rahatlık çöktü yemeğe içmeye fazla asılınca baya bir kilo aldım. Oturdugum semtte bir taks salonu açılmıştı. 3 sendir hizmet veriyordu. Üni sınavlarına hazırlandıgım için gidememiştim. Lise zamanında okul güreş takımı kaptanıydım güreşle uğraşmıştım. Bu yüzden vücut biraz şişmişti kollar omuzlar falan genişlemişti . Hazır sınavlarım da bitmişken dedim gideyim de hem taks öğrenir hem de kilo veririm. Gittim fiyatı öğrendim ödemeyi yaptım antrenman saatinde salonda oldum. Hocanın yanına gidip : (J : ben H: Hoca)

    J: hocam selamun aleykum

    H:aleykum selam kardesim

    J: hocam ben ilk günümde biriyle ringe çıkmak istiyorum

    H:(gülerek) tamam ayarlarız.

    Adamın neden güldüğünü anlamadım ilk başta. Sonradan anlayacaktım.
    Neyse ısındık falan millet gölge taksu yapıyo ben zayıf uzun boylu bi çocukla eldiven giydim ringe girdik . Ben öyle bir edayla giriyorumki ringe 2 dkda cocugu dövücem çıkıcam sanıyorum. Maç basladı falan ben cocuga sallıyorum bu eğilio dokunamıyorum bile. Neyse 1 salladım 2 salladım 3.üde bu muallak eğildi sapdan çaprazlama bana sağ kroşeyi çeneme bir koydu ışığı gördüm beyler. Yerde iplere doğru baktım ak sakallı nur yüzlü bir dede ipleri aralamış bana "GEL" demeye basladı. taks da 1 round 3 dakikadır. Daha maç başlayalı 15 saniye oldu adam agzıma sıctı aq. Kalktım bi daha şansımı denedim ama ne fayda. Bu sefer de karaciğerime bi tane vurdu en sonunda ipleri aralayıp ringden kaçtım beyler. Meğer ringe cıktıgım çocuk 12 senelik bojiksörmüş a q. Bu da böyle bir anımdır.

    Eğer olur da trende girersek maçın videosunu atıcam buraya.

    Okuyan tüm panpalarıma tesekkür ederim.

    Özet: büyük bir edayla girdiğim taks ringinden sürünerek kaçtım.
    ···
   tümünü göster