/i/Tespit

  1. 301.
    0
    Haklısın aslında. Ama bazı maddelerin doğrdu değil. Sen de yobazlaşmışsın bu konuda. Üni. yi sınavsız okuyanlar daha önceden üniyi kazanmış veya okuyor olması gerekiyor. Bu konu hakkında başlık açıcam.
    ···
    1. 1.
      0
      ee ne fark eder ki? suriyeyle buranın ne alakası var? suriyede üniversite okuyan neden burada sınavsız üniversiteye girebiliyor? üstelik orada eğitim daha kolay. sen burada hukuk okurken isviçreye gitsen direk isviçrede bir üniversiteye hukuk bölümüne girer misin şartsız şurtsuz bedava? mantığın alıyor mu senin buna? ha diyeceksin ki isviçre bizden daha ileri ülke e amk biz suriyeden daha mı geri ülkeyiz? bence artık bir şeylere kılıf uydurmayı bırakın. gerçekleri görün.
      ···
    2. 2.
      0
      Doğru benim dediğim de bir kılıf. Fakat savaş mağduriyeti diye bir olay var. Bu olunca torpil devreye giriyor. Onun dışında burada bir şehir üni. si okuyan biri becerikli diye bakmazlar genelde. Nerde okumuşsun ona bakarlar. Yani demek istediğim kim ne oluyosa onun muamelesini görmeli. Burda end. bitiren orda iyi bir iş sahibi olacak değil ya.
      ···
   tümünü göster