/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -4
    italya'da yaşayan ünlü Türk travesti Efe Bal, kısmi yerel seçimlerde Milano belediye meclis üyeliği için yarışacak.
    ...

    italya'da aralarında başkent Roma ve Milano'nun da yer aldığı bazı kentlerde 5 Haziran'da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, hem Türk hem de italyan kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim ter dökecek.

    MECLiS ÜYELiĞiNE ADAY
    Türk travesti Efe Bal, aralarında Silvio Berlusconi'nin partisi Forza Italia'nın (Haydi italya - FI) da bulunduğu sağ partilerin ortak belediye başkan adayı olan Stefano Parisi'nin listesinden, italyan Liberal Parti (PLI) adına Milano belediye meclis üyeliğine girmeyi hedefliyor.

    ciks iŞÇiLERiNiN HAKLARI iÇiN MÜCADELE VERiYOR
    Seçim kampanyasını, uzun yıllardır bu ülkede mücadele verdiği ciks işçilerinin hakları üzerine kuran Efe Bal, bunun için 10 bin broşür bastırdı. "italya'nın en çok kazanan ve en güzel travestisi" olarak tanınan 39 yaşındaki Efe Bal, "fahişeliği yasallaştıralım" yazılı broşürlerde şu ifadelere yer verdi:

    "EFE'YE OY VER"
    "Kendi haline bırakılmamış ve fahişesiz Milano sokakları için, daha zengin ve adil bir italya adına kendi arzularıyla çalışan fahişelerin vergiye tabi tutulmaları, onlara sosyal haklar ile yardımlar ve sağlık hizmetlerinin sağlanması ve onlara karşı her türlü sömürüyü engellemek için Efe'ye oy ver"
    ···
   tümünü göster