/i/Tespit

  1. 1.
    +30 -3
    ben iç anadoluya laf eden göremedim amk saçma genellemeler yapmayın
    ···
    1. 1.
      +2
      Cahillik eskiden güzeldi. Kötü bir alternatif yoktu , oy verebileceğin tüm adamlar vatanını seven ve elinden geleni yapacak olan kişilerdi.

      Ancak şuan onların cahilliği bizi öldürüyor be kardeşim.
      suriyeli huur çocukları tepemize çıkacak , devasa vergiler ödüyoruz , devasa faturalar ödüyoruz , sürekli bir çok yerden kısıtlanıyoruz diplomasız , hırsız ve bir diktatör yüzünden.

      Lan cahillik güzeldir , mutluluktur , ama şuan cahillikleri yüzünden şehitler veriyoruz , pkk 2002 yılındaki 0 şehitten itibaren bir güzel şehirlere yerleşti , dış terör örgütlerini besliyor baştaki huur çocuğu , her gün tonla şehit veriyoruz , artık sayıyı bile kaybettik , canımız , kanımız gidiyor. Cahillikleri ile oy ve dolayısıyla yetki verdikleri huur çocukları , tüm yetkilerini , sıfatlarını ve kapasitelerini sonuna kadar köpekliğe , soysuzluğa , kötülüğe , hainliğe kullanıyor.


      Biz seviyoruz insanımızı , anadolumuzu , cahilliğiyle de saflığıyla da seviyoruz , ama şuan verdikleri her oy bir katliam , verdikleri her oy benim cüzdanımdan para , kanımdan kan zütürüyor , bu nedenle insanımızı sevmek çok zor hale geldi.
      ···
    2. 2.
      0
      Verdim şukunu haklısın
      ···
   tümünü göster