/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +16
    Bunlar çıktı.. oturttu karşsısına sigara uzattı, alttakiler dolu dedi. Aldım üstten bi tane baktım normal bi sigara yaktım.. lafa girdi. Beyler işin garibi bu tipler hep doğulu olur ya bu adam gayet normal temiz yakışıklı bi abimizdi konuşması falan gayet iyi biriydi aslında amk yolda görsem iş adamı sanarım.
    + yeğenim o gerizekalı bir tak yemiş, ama dediğim gibi gerizekalı gitmiş abisine demiş karıya gittik diye bizi apar topar aldılar keraneden de bi torba para alıp çıktılar.. bize böyle böyle dediler diye… anlıcağın bu taktan bi senin haberin var.. sana yemin olsun son 2 ayda ki ilk cesedim.. ben ister miyim öldürmeyi ? istemezdim ama anlattım işte iş güç.. şimdi gelelim asıl mevzuya.. gözüme girdin bu salak gibi ağzını açmadığın için.. o da olayı görse belki dili zütüne kaçardı amma neyse sonuçta sende konuşmadın ve böyle devam etmeni bekliyorum.. ne güzel yakışıklı kaslı çivi gibi delikanlısın hayatını bozmayalım seninde..
    -tabi abi ayıp ediyosun benden sıkıntı çıkmaz size..
    +inşallah canım var mı bi isteğin ?
    -sağolasın abi..
    +bi isteğin bi sıkıntın olduğunda hemen arıyorsun aldırıyorum seni
    -gerek yok abi ben gelirim..
    Der demez adamın gözleri faltaşı gibi açıldı meloooooooooo diye bağırdı. Bağıracaktım’ melooo interdeee duyamaz dıbınaa koyyyyiiim’ diye ama yemedi. içimden güldüm bu gibik espirime.. ulan o an bile.. neyse Bu bağırınca benim kafa dank etti… beynimi gibeyim aq kırdığım pota bak..
    ···
   tümünü göster