/i/Tespit

  1. 1.
    +55 -1
    karizmayi cool olmak, gizemli olmak gibi algilayan insanlar cogunluktadir. aslinda bu insanlar karizmatik insanlarin davranislarini taklit eden bir kopyadan ibarettir. gizemli olmak/cool olmak size kizlarla konusmanizda kisa sureli bir fayda saglayabilir, kizin ilgisini cekmenizi saglayabilir. ama bu gecicidir, cunku karsinizdaki kiz sizin gizemli tavrinizi "bir meydan okumak" olarak algilayacaktir. kisacasi siz vucut dilinizle "ben ilgisizim, gizemli ve ozelim" derken, kiz da "senin ilgini cekerim, gizemini cozerim, sen de digerleri gibisin" tezini ispatlama istegi duyacaktir. kisacasi bunlarin karizma ile alakasi yok, zaten karizma bu kadar kolay elde edilen birsey de degildir. bu yapilan sadece bir bloftur ve zaman zaman ise yarasa bile, sonunda sizin elinizi goren ve arttiran bir oyuncu cikacaktir. bir blofcunun stratejisi de blofcu oldugu anlasildiginda biter.

    kisacasi karizmatik olmak icin "kimseyi takmayin" "kimseye deger vermeyin" "birak onlar size gelsinler" gibi ogutlerin bir degeri yoktur. unutun bunlari.
    ···
    1. 1.
      0
      Sigara bırakma demissinde bi link atdana panpa
      ···
      1. 1.
        +2
        al kardes http://www.incisozluk.com...ra-birakmayi-ogretiyorum/
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        (bkz: hayatınızı kökten değişterecek olan şey)
        ···
      3. 3.
        0
        vay amk ben burada insan pgibolojisinden, vucut dilinden dem vuruyorum adam otuzbiri birakin hayatiniz degisecek diyo. hadim edelim seni zurriyetinden bi gibintin varsa. hayret arkadas ya.
        ···
      4. 4.
        0
        Amk 2 saat girmedim ehuehuheu
        ···
      5. 5.
        +2
        git de no fap'ı araştır amk
        ···
      6. 6.
        +2
        la oglum benim yasim kirk etmis gotum virk etmis. ben ne otuzbir cekiyorum da birakayim. kari desen zaten "cocuklar duyar" "cocuk mu uyandi" "basim agriyo" "belim agriyo". gotumun killari kadayif olmus gelip bana nofap diyosun. neyse sana da suku.
        ···
      7. 7.
        0
        Hxhdhdjjdjhdd
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster