1. 51.
    +6 -2
    sizlerden hemen bana inanmanızı, söylediklerimi benimsemenizi beklemiyorum tabii ki.

    size şu an her şey haylaz bir çocuğun eğlenmek için yazdığı bir senaryo gibi geliyor. biz bu yola çıkmadan önce bunu zaten biliyorduk, şaşıralacak bir şey değil bana hayalperest demeniz. zira kolay olmayacak bu 'hayalperest' çocuğun sizleri kendine inandırması.

    böyle bir teknolojinin olamayacağını öngörüyorsunuz haklı olarak.

    fakat aslında insanlık şu an sanıldığından o kadar ileri bir seviyede ki. "zeitgeist addendum" adlı belgeseli seyredenler oradaki "venus project"i (venüs projesi) hatırlamaya çalışsınlar. dünya şu an petrole dayalı tükenebilir enerji kaynaklarına mahkum edilmiş durumda. fakat siz biliyor musunuz ki sadece gelgit enerjisinden dahi dünyanın enerji ihtiyacının çok büyük bir kısmı karşılanabilir? küçümsenen rüzgar enerjisi, jeotermal enerji sayesinde petrol ve ürünleriyle yapabildiklerimizi çok daha ucuz, sağlıklı ve temiz bir şekilde yapabiliriz. şu an insanlık, hava içine sıkıştırılmış bir tüp ile 1 saatten kısa bir sürede istanbul'dan tokyo'ya ulaşabilecek teknolojiye ve imkanlara sahiptir.

    lakin gel gör ki bunun insanlara lanse edilmesi oldukça güç. amerikan patent odası başkanı charles h. duell'in 1899'da sarfettiği bir söz vardır: "everything can be invented has been invented" (icat edilebilecek her şey icat edilmiştir).

    ne kadar ironik değil mi?

    devrim arabalarının da seri üretime geçememiş olması aynı sebeptendir. halka ilk sunuluşu sırasında 'benzini olmadığı için' yolda kalan araba, "devrim arabası yolda kaldı" manşetleriyle ertesi gün gazetelerimizin sayfalarını süslemişti.

    sizlerden şu dakika bana inanmanızı beklemiyorum. haklısınız.

    fakat bu projeyi (kendi projemizden bahsediyorum, venüs projesi değil, ondan sadece bir örnek olarak bahsettim) var edecek olanlar sizlersiniz. "bana inanmamakta haklısınız, tamam." deyip bırakmayacağım tabii ki.

    gücünüzün farkına varana kadar ısrarımı sürdüreceğim. bu yola baş koyan, bir yerde hayatını feda eden bir tek ben değilim. gecesini gündüzüne katıp, aileleriyle, dostlarıyla tüm bağlarını kopararak hayatlarını bu projeye adayan 43 insan daha var.

    onlar, bizim yaratacağımız değişiklikleri bekliyorlar şu an.

    bu bir süreç.

    bu süreçte beraber olacağız.

    çok yakında 'yeni' bir hareket gelecek.

    bu hareketi beraber gerçekleştireceğiz.

    ilk kehanetimin gerçekleşmesine saatler kala, sizden tek bir şey rica edeceğim.

    bir düşünün.

    sadece düşünün. beyninizi boşaltın. sizi uyutan salak dizileri, yapay siyasi tartışmaları, suni gündemi bir kenara itin ve benliğinizle, sadece 'düşünün'.

    eğer içinizde birazcık bile "acaba?" varsa, birazcık bile inanmak, bu davaya ortak olmak istiyorsanız, düşünün ve gücünüzün farkına varın.

    geleceği şekillendirecek olanlar bizleriz.

    bir ufak ricam daha olacak sizlerden. boş bir zamanınızda zeitgeist adlı iki bölümlük belgeseli izleyin. ekstra bir tavsiye olacak ama ardından da "20. yüzyıldan günümüze illüminati komploları" ve "bir ekonomik tetikçinin itirafları" adlı kitapları okuyun.

    sen aslında sandığından -bir başka deyişle onların sana sandırdığından- daha güçlüsün.

    mutlak bir güce sahipsin.

    sadece farkında değilsin.

    en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz. şimdilik hoşçakalın. sevginin gücü sizinle olsun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster