/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +34 -12
    Evet beyler nerdeyse hepimiz müslümanız . Günah nedir sevap nedir biliyoruz. Ama hepimizin derdi gibişmek. Yolda bir kız görsek direk çavuş hazır ola geçiyor. Ama zinanın günah oldugunuda biliyoruz. 31 çekmek zinaya oranla daha hafif bir günah, haram oldugu için zina yapmaktansa 31 çekmeyi tavsiye ediyorum . Tabi hiç yapmamanız daha iyi ama bu çoğumuz için bir gereklilik bir hayat felsesfesi. Bir noktadan sonra 31 çekmekten bıkıyor ve insan zinaya yöneliyor. Bu yönlendirmeden de bu büyük günahtanda teknoloji sayesinde kurtulabiliriz.

    Hepimizin bildiği gibi sanal gerçeklik gözlüğü diye bişi çıktı. Artık telefonunuzu gözlüğe takarak sitelerin hazırladığı videoyu izleyebiliyorsunuz. En önemli ferre sitelerinden olan ferrehub da bu konuda 360 derece ferrelar hazırlamışlar. Artık zinaya yönelmektense daha küçük bir günah olan 31 i sanal gerçeklik gözlüğü eşliğinde yapmanızı tavsiye ediyorum . Dediğim gibi hiç günah işlememeniz daha iyi ama 31 olmadan yaşıyamıyor kimse . Bu yüzden aşağdaki adımları izleyin.

    1_ N11 gibi alışveriş sitelerinden 40-60 lira gibi bir fiyatla herhangi bir sanal gerçeklik gözlüğü alın (kartondan almayın )
    2_Gözlük gelince ev boş oldugu zaman ilk olarak yanınıza herhangi bir kayganlaştırıcı alın.
    3_ferrenun stiline bakın adam hangi vaziyetteyse o şekilde durun.
    4_Kumandası yoksa ferreyu başlatın ve hızlıca telefonu gözlüğe yerleştirin.
    5_Gözlüğü hızlıca takın ve 31 eşliğinde gerçek bir gibiş deneyiminin tadını çıkarın.

    Not: Hiç yapmamanız dinen daha iyi ama zinadansa dediğimi yapabilirsiniz. Haftada 3 kereden fazlası sağlık açısından zararlıdır.

    Şukulayınki trende girelim herkesi bu büyük günahtan kurtaralım.

    !!!BEYLER LÜTFEN ŞUKULAYIN MiLLETi BÜYÜK GÜNAHTAN KURTARMAYA ÇALIŞIYORUM SiZ ŞUKULAYINKi TRENDE GiRELiM !!!
    ···
   tümünü göster